A gazdag emberek általában miért szépek is?
Ez nem mindig igaz természetesen:)
De azért lehet kétféle összefüggés is a két dolog között:
1. Ha valakit jó külsővel áldott meg a sors, az általában könnyebben boldogul az életben, könnyebben tud olyan munkát szerezni, amivel jól kereshet.
2. Ha valakinek rengeteg pénze van, akkor sokat tud magára ölteni. Megfelelő bőrápoló készítmények, kozmetikus/fodrász stb., jó minőségű, ízléses ruhadarabok stb.
Igazából vannak Olyanok akiknél így van... De sokszor csak úgy érzed.
Egyébként igazából azok akik nem külsőre költik a vagyonukat azok általában akármennyire is gazdagok lehetnek ugyanannyira előnytelenek külsőre-belsőre.
Egyébként olyan is történik, hogy csak az egyik pár keres jól a másik meg csak kiélvezi.
Szerintem legalabb annyi elbszott kinezetu alak ul szep autokban mint ahany szep
A 140 kilos rancos szivarozo torzpofaju sertes a Bentleyben...a szivem szakadt meg
Ebbe van valami.....ugyanis én mint atlagoskent elve átlagos voltam.
Jobbra fordult a dolgom jobban is nézek is! Miert?
Nem mindegy hogy egy cipőt csak 5ezerert veszek a kinaiba vagy veszem a legujabbat 50.ezerert.
Nem piaci dm be vásárolok a sminkjeomet ami tönkreteszi az arcot es csak par óráig van rajtam ...hanem dragabbat kimeletesebbet illetve 24oraig tart...rengeteg... Vichy sampon stb... Fodrasz kozmetika soli,manikűr pedikűr draga ékszer es mar is kitunsz a tömegből.....ha nincs rajtam smink akkor is hisz ápolni kell a bőrt...
De átlagos fizetés mellet pl 100.000.bol ezt lehetettlen fent tartani ezt a színvonalt.
@ 17:40
Te is csak a frusztrációdat jöttél ide kitölteni, közbe meg hónap végén száraz kenyeret eszel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!