Szépek ezek a lányok? Mit gondoltok róluk? (képek lent)
Figyelt kérdés
1.: [link] 2.: [link] 3.: [link] 4.: [link] Melyik a szép/csúnya?Melyik a legszebb/legcsúnyább?2015. nov. 28. 14:08
1/14 anonim válasza:
1 elég flegmán néz, ez taszít
2b cigányasszonyos
2j jól néz ki
3 wtf? Feketefehér kép aminek a fele fekete a másik felén meg mégannyi sem derül ki hogy hogyan néz ki az illető
4 jól néz ki, már a mosolyával megfogott
2/14 anonim válasza:
Szerintem mindegyik szép, mondjuk még elég kicsik vagytok. :)
3/14 anonim válasza:
1: flegma r***anc
2: cigányos, de nem rossz
3: emós
4: okoskodó kis stréber
4/14 anonim válasza:
Egyik se csúnya, kivéve a 3-as, mert nem normális szögből, normális fényviszonyok között készült. Nekem a 4-es tetszik a legjobban, csak ezen képek alapján.
5/14 anonim válasza:
1.: Bamba feje van
2.: Átlagos, szimpatikus
3.: Alig lehet látni belőle valamit, de amit lehet is, az nem valami szép
4.: Nem szép
6/14 anonim válasza:
1. Olyan semmilyen. Ráadásul az jön le róla, hogy jóval többet képzel magáról mint ami.
2. Átlagos. Nincs vele semmi gond. A jobb oldali képen kimondottan jól néz ki.
3. Undorító.
4. A 4 közül Ő a legszebb számomra.
7/14 anonim válasza:
1. Flegmageczi, csak szopatnám
2. Cigányasszony
3. Lófejű--már ami látszik belőle
4. Prolikinézetű a lenőtt hajával
8/14 A kérdező kommentje:
[link] teljes arcos kep a 3asrol.a tobbirol is van kepem csak nem tudom lementeni.majd azokat is linkelem.
2015. nov. 28. 15:22
9/14 anonim válasza:
amúgy ,meg igazságtalan az összehasonlítás, mert nem egyforma képminőségek, az egyik fekete fehér alig látszik valami, a másik amatőr, a 4-et meg profi fotós csinálta
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!