Van köztetek nihilista, aki semminek semmi értelmét nem látja?
Gyakran vagyok ilyen hangulatomban.
26f
Nekem sokszor vannak ilyesfajta érzéseim, általában próbálom őket elnyomni, de nehezen tudom. Negatív/nagyon rossz érzés, mert így gyakorlatilag az életet sincs értelme élni, magyarul gyakran van az ilyen embereknél (lehet laikus leszek, bár csak következtetek) hogy nem tudnak örülni az élet dolgainak, meg úgy semminek.
Nem hiszem, hogy összefüggésben lenne valamilyen múltbeli dologgal.
Kellemes és szórakoztató tud lenni, látni a sok marhát akik egy mesére alapozzák az egész életüket.
Nem tapizta meg nagybácsi a kukimat, vagy halt meg minden szerettem autó balesetben. Nem volt semmi ami kiváltsa, max többet olvastam a kelleténél.
Az univerzum mértékeivel mérve teljesen elhanyagolhatóak vagyunk, ellenben a saját környezetünkkel ahol meg valakinek az egyetlen oka lehetsz arra, hogy kikeljen reggel az ágyból.
Sajnos én sem látom semminek az értelmét. Ez nagyon nehéz átélni,mert mindig az öngyilkosság lobog a gondolataimban.
Nem kivánom senkinek.
Én pont ilyen vagyok,az élet számomra büntetés.
Mi az a nihilista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!