Vannak köztetek olyanok, akik támogatnák a migránsok befogadását az országba?
Nem támogatom, esetleg az egyetemet végzetteket engedném be a hiányszakmák esetében.
De már csak azért se megyek el a népszavazásra, mert felháborít, hogy 3 milliárdot költ el a kormány a reklámjaira. Mi értelme annak, hogy például a Nemzeti sportban ugyanaz a szövegű reklám 2-szer szerepel, ebből az egyik címlaphirdetés, a másik belül egy egész oldalas. Hogy gondolják, hogy más pénzét így szórják, miközben az oktatás és az egészségügy tudjuk, hogy milyen állapotban van?? Én ehhez nem asszisztálok.
akik feltudnak mutatni valamit azokat lehet beengedném...
de ha be is települnek, akkor a c1g4ny lakta területekre kellene helyezni őket...egymást baxogassák, de lehet harmónia lenne, 2 ilyen állatfaj megférhet egymás mellett...
23F
Én abszolút támogatom. Egyrészt, nem sok emberről van szó, másrészt meg a gazdaságnak se ártana, ha a változatosság kedvéért dolgozna is valaki ahelyett, hogy közmunka néven sepregeti három órán át ugyanazt a 2 négyzetméteres betonplaccot. No offense. Meg mert humánus vagyok, és ezt tartom helyesnek.
Ha európa volt olyan lelkes, hogy gyarmatosította a világot integráció nélkül, akkor szerintem párszázezer migránst be tud fogadni. :)
nem artana a gazdaságnak!? viccelsz?
ezek aztan tuti jo munkaero...akar csak a ciganyok.
Az olyan emberekre semmi szükség, akik nem hajlandóak alkalmazkodni egy befogadó ország szokásaihoz. Márpedig ezek között egy olyan sincs, aki képes lenne integrálódni. Még azok sem, akik már évek óta itt élnek Európában és nem most "menekültek". Nem kell messzire menni, lásd a nizzai esetet.
Beengedném őket egy utolsó vacsora erejéig (víz és zsíros kenyér) utána ...............
Időzített bomba az összes, nincs kivétel.
Azzal még semmi baj nem lenne, hogy más kultúrákból jönnek.
Azzal van <nekem> bajom, hogy alkalmazkodni képtelenek.
Tehát mostani formában nem támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!