Miért tűnnek el a lányok folyton?
Minden levelezésnek az volt a vége, hogy szó nélkül eltűntek a lányok. Nem írtam semmi sértőt sem, igyekeztem olyan dologról beszélni, ami nem untatta őket. Páran mondták is, hogy tetszik nekik a személyiségem, meg nem is értik, hogy miért nincs barátnőm. Ha ennyire ,,kedveltek", akkor miért léptek le csak úgy?
21/F
Hány lánnyal beszéltél? Ezt is tanulni kell, mint minden mást. Én több száz csajjal beszéltem innen, az elején velem is ez volt. Aztán ahogy egyre több tapasztalatom lett, már nem léptek le olyan gyorsan, (volt amelyik még követett, meg titokban figyelt is). A végén már én válogattam köztük és a legtöbbel én hagytam abba a beszélgetést. Kb egy évbe telt mire megtaláltam a tökéletes lányt, akivel már 15 hónapja együtt vagyunk.
Mondjuk az is hozzá tartozik a képhez, hogy itt rengeteg a bolond és az agyilag zokni csaj, a kinézetről meg ne is beszéljünk. De van néhány értelmes is, meg szépek is vannak és kb az 1% akiben mindkettő megvan, na őket kell megtalálni.
Szóval ne add fel és te is sikerrel fogsz jarni.
Nálam is ugyan ezt csinálják.
Ezen az oldalon is, pl. itt sem érdemes ismerkedni, mert pár nap alatt felszívódik mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!