Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el a lányok folyton?

Miért tűnnek el a lányok folyton?

Figyelt kérdés

Minden levelezésnek az volt a vége, hogy szó nélkül eltűntek a lányok. Nem írtam semmi sértőt sem, igyekeztem olyan dologról beszélni, ami nem untatta őket. Páran mondták is, hogy tetszik nekik a személyiségem, meg nem is értik, hogy miért nincs barátnőm. Ha ennyire ,,kedveltek", akkor miért léptek le csak úgy?

21/F

2016. okt. 17. 20:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már az írásképből le tudom szűrni, hogy nő-e vagy férfi.
2016. okt. 17. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Én akkor mi vagyok? Ajajj, ez azért necces így. Legyél körültekintőbb!
2016. okt. 17. 21:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Te férfi vagy.
2016. okt. 17. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Hány lánnyal beszéltél? Ezt is tanulni kell, mint minden mást. Én több száz csajjal beszéltem innen, az elején velem is ez volt. Aztán ahogy egyre több tapasztalatom lett, már nem léptek le olyan gyorsan, (volt amelyik még követett, meg titokban figyelt is). A végén már én válogattam köztük és a legtöbbel én hagytam abba a beszélgetést. Kb egy évbe telt mire megtaláltam a tökéletes lányt, akivel már 15 hónapja együtt vagyunk.

Mondjuk az is hozzá tartozik a képhez, hogy itt rengeteg a bolond és az agyilag zokni csaj, a kinézetről meg ne is beszéljünk. De van néhány értelmes is, meg szépek is vannak és kb az 1% akiben mindkettő megvan, na őket kell megtalálni.

Szóval ne add fel és te is sikerrel fogsz jarni.

2016. okt. 17. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyan ezt csinálják.

Ezen az oldalon is, pl. itt sem érdemes ismerkedni, mert pár nap alatt felszívódik mindenki.

2016. okt. 17. 22:53
 16/18 A kérdező kommentje:
De akkor hol ismerkedjek?
2016. okt. 17. 23:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Élőben nem merek.
2016. okt. 17. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is igy szoktam lenni, csak fiúkkal. Ha akarod, beszélgethetünk, hátha rájövünk, mi a baj a másikkal XD 18L
2016. okt. 18. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!