Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el a lányok folyton?

Miért tűnnek el a lányok folyton?

Figyelt kérdés

Minden levelezésnek az volt a vége, hogy szó nélkül eltűntek a lányok. Nem írtam semmi sértőt sem, igyekeztem olyan dologról beszélni, ami nem untatta őket. Páran mondták is, hogy tetszik nekik a személyiségem, meg nem is értik, hogy miért nincs barátnőm. Ha ennyire ,,kedveltek", akkor miért léptek le csak úgy?

21/F

2016. okt. 17. 20:41
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mit rontok el???
2016. okt. 17. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, találtak valaki mást, vagy annyira nem jöttél be nekik, vagy egyszerűen csak nem feleltél meg annak az idealizált képnek amire vágynak
2016. okt. 17. 20:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát, igen... Nem a Playgirl borítójáról ugrottam le... :D
2016. okt. 17. 20:49
 4/18 A kérdező kommentje:
De most ez akkora gond???
2016. okt. 17. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak tartalék-játékos voltál. Találtak egy szebbet-jobbat-gazdagabbat és jó mai szokás szerint átnyergeltek őrá, mondván "ha van ló, minek a szamár"...
2016. okt. 17. 20:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt léptek le... Hiszen nem is tudták, hogy milyen az anyagi helyzetem, de ha még tudomásuk is lett volna róla, nem hinném, hogy ez vezetett volna a kapcsolat megszakításához. Itt én rontok el valamit, ez 100%....
2016. okt. 17. 20:58
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

A fiúk is eltűnnek ...

Gondolom, egyszerre többel is leveleznek és közben kiválasztották azt, akivel többet is akarnak, akkor a többit hanyagolják.

2016. okt. 17. 20:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor én kivétel vagyok, mert nem levelezek olyan lányokkal, akiben nem látok olyat, ami megfogna... Szóval esélytelen, hogy én csak úgy köddé váljak...
2016. okt. 17. 21:00
 9/18 A kérdező kommentje:
*akikben
2016. okt. 17. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rosszul csinálsz bármit is. Biztos vagy egyáltalán abban, hogy valódi nőkkel leveleztél? Ha pl. itt gyiken levelezel velük, nem lepődnék meg azon, hogy nagyrészük unatkozó férfi, akik szórakoznak. Az első, hogy bizonyosodj meg, valóban nő-e. Ha képet nem is akar arcáról adni, kérd meg, hogy egy kis fehér cetlire írja rá mondjuk mindig mást, példa: Lekváros pónifing és utána a nicknevedet is írja oda vagy a keresztnevedet, tegye a tenyerébe és kapja le. Ebből már le tudod szűrni, hgy női kézfejről van szó, vagy férfi. Legyen fantáziád! :D
2016. okt. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!