Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hányan vannak itt olyanok,...

Hányan vannak itt olyanok, akik csak azért végeztek el egy bizonyos szakmát, mert kellett valami a megélhetéshez?

Figyelt kérdés
Én most ebben a cipőben vagyok. Amit igazán szeretek és érdekel, abból nem fogok megélni a büdös életben sem. De ez akkora kicseszés...
2016. okt. 17. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Én így voltam vele. Aztán rájöttem hogy dolgozni is lehet vele. Aztán rájöttem hogy benne dolgozók 99%-a ostoba. Aztán egész jól kezdtem vele keresni, és egy életet felépítettem belőle.
2016. okt. 17. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem azért mert a megélhetéshez kellett, hanem mert akkoriban a gyerek az apja nyomdokaiba lépett és tobább kellett tanulni, így az első szakmám (apám után) mechanikai műszerész lett.
2016. okt. 17. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sokan vannak így, igazából kevés ember olyan szerencsés, hogy a hobbijából megtud élni. Én is abban a cipőben járok, mint te, de már belenyugodtam: a munka pénzkeresésre van, mellette szórakozás gyanánt űzhetem a hobbimat.
2016. okt. 17. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez olyan szomorú és dühítő, hogy sok embernek abból kell megèlnie, amit nem szeret. Nem feltétlen az adott ember tehet róla! Igen, sajnos valóban keveseknek adatik meg az, hogy a hobbiját megfizetik.
2016. okt. 17. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, és soha nem is tudtam benne elhelyezkedni.
2016. okt. 17. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is, most itt vagyok a diplomámmal és nem tudok vele semmit sem kezdeni, mert mindenhová a tapasztalt, protekciós szakmabeliek kellenek. Úgyhogy megszívtam.
2016. okt. 17. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek többsége így van vele, csak van, aki nem vallja be :(. És ezeknek a többségének nem is irreális a vágya a képességeihez képest... nem ez lenne az ideális... csak manapság már alig akarnak bármit is megfizetni az emberek. Én pl. szívesen írnék, de amit más kezdő íróktól látok-hallok, hát elég nehéz abból megélni Magyarországon.
2017. jún. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!