Miből jött az a mentalitás hogy nincsenek szabályok?
Figyelt kérdés
Szabályok mindig is voltak, ugyanúgy vonatkoznak mindenkire, a fizikai törvények is. Ehhezképest én nem tudom sok ember hol él.. Ha én mondjuk egyenruhás vagyok, és mondok neki egy tényt amit én a szakmai tudásommal megállapitok hogy az úgy van, ehhez képest ha oda jön egy ember, nem akarja elhinni, erőszakoskodik addig amig neki nem lesz igaza, és hiába mondom hogy nem, nem lehet, akkor is, azért is megcsinálja, bele megy. Vagy ha én mondjuk kőmüves vagyok, lebetonozok egy út részt, és megkérdezi hogy át mehet e, én mondom nem mert le van betonozva, azért is átmegy belóg. Ez most csak egy hülye példa volt. De miért van ez? hogy ennyire nem hallgatnak egy figyelmeztető, akár veszélyt is teremtő szabályra helyzetre? Miből ered ennyire ez a szélsőséges emberi viselkedés? Régen is voltak szabályok, ma is vannak.. régen még az emberek meg is értették, még féltek is és kerülték, ma már egyenesen szembe akarnak menni vele, mintha nem hinnék el..2016. okt. 13. 09:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!