Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lány buta, utál mindenkit?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy én nem beszélek senkivel soha,nem érdekel senkinek a hülyesége vagy gondja.A másik fele,hogy bármilyen

össze b#szott ruhában elmegyek suliba,hányva/hugyozva,nekem az is mindegy hogy nézek ki,ha egy hétig nem fürdök engem az se zavar,anyámékat meg ne hibáztassátok,nem tehet róla senki.Ha valaki oda mer jönni hozzám,elzavarom.Nem tudok,de igazából nem is akarok normális lenni senkivel,legszívesebben............Annyiszor hallottam már,hogy mennyivel normálisabb lennék,ha nem ilyen lennék,titeket mennyire zavar az ilyen viselkedés? (úgyis negatííívok lesznek itt a válaszolók,de csak érdekel miket írnak majd xd) Nem fogok változtatni semmin.

2016. okt. 5. 00:25
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
XD
2016. okt. 7. 13:37
 42/50 anonim ***** válasza:

Troll kérdés + kérdező személyisége = "XD"...

Ennyit rólad kérdező. Nagyon unatkozhatsz.

2016. okt. 7. 14:26
 43/50 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam!!! Szerinted mitől lenne másabb egy kamu és egy igaz kérdés ezzel kapcsolatban? Semmivel...Itt az embereken múlik elhiszik-e,vagy sem.Ilyeneket meg nem találnék ki...
2016. okt. 7. 15:08
 44/50 anonim ***** válasza:

42#

Tényleg vannak ilyen emberek. Falun az összes alkoholista ilyen. Elvan az összehányt ruhában, a hugyban és nem zavarja, hogy az emberek undorodnak tőle. Annyi a különbség, hogy a kérdező néha kiír egy kérdést, amiben azon hisztizik, hogy öngyilkos lesz, mert szar az élete

2016. okt. 7. 16:10
 45/50 A kérdező kommentje:
Ja meg annyi a különbség,hogy nem falusi vagyok :D És jó körülmények között élek..Ez velem született dolog.
2016. okt. 7. 16:27
 46/50 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagy különbség. Így már megütöd a városi undorító részeg disznó szintjét. Ez fejlődés, de embernek még mindig nem neveznélek
2016. okt. 7. 17:20
 47/50 A kérdező kommentje:
Én se téged :D
2016. okt. 8. 00:00
 48/50 anonim ***** válasza:
Csak az engem éppenséggel nem zavar
2016. okt. 8. 11:08
 49/50 A kérdező kommentje:
Engem se :D
2016. okt. 8. 12:56
 50/50 anonim ***** válasza:

én is csak hetente szoktam átlagban fürödni,de sajnos most olyan helyen dolgozok hogy rá vagyok kényszerülve a 3-4 napos fürdési ciklusokra, hogy nehogy ki nézzenek ...

tele van csicskával az ország, mocskos gyárprolikkal

meg.b@s.z.om a k.ur.v.@ anyukat !!!

én is így szeretek élni, annál jobb nincs is mikor elmegyek sz.@.rni és csak úgy jön az az alsógatyámból a hetes áporodott megrohadt húgy és sz.@.r szag.

2016. okt. 22. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!