Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lány buta, utál mindenkit?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy én nem beszélek senkivel soha,nem érdekel senkinek a hülyesége vagy gondja.A másik fele,hogy bármilyen

össze b#szott ruhában elmegyek suliba,hányva/hugyozva,nekem az is mindegy hogy nézek ki,ha egy hétig nem fürdök engem az se zavar,anyámékat meg ne hibáztassátok,nem tehet róla senki.Ha valaki oda mer jönni hozzám,elzavarom.Nem tudok,de igazából nem is akarok normális lenni senkivel,legszívesebben............Annyiszor hallottam már,hogy mennyivel normálisabb lennék,ha nem ilyen lennék,titeket mennyire zavar az ilyen viselkedés? (úgyis negatííívok lesznek itt a válaszolók,de csak érdekel miket írnak majd xd) Nem fogok változtatni semmin.

2016. okt. 5. 00:25
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom elképzelni, hogy képes valaki nem fürödni és az összes többi, amit leírtál... Gusztustalan. Eleve kétszer fürdik az ember + edzés után is vagy bármikor, ha megizzadsz. Hogy tudod elviselni a saját szagod?
2016. okt. 5. 02:17
 32/50 anonim ***** válasza:
Szerintem Fatel nem engedte hogy a kúrd a guminőt, ezért most itt dühöngsz Molnál Klisztiánka.
2016. okt. 5. 02:47
 33/50 anonim válasza:
Marx, te vagy az? :-D
2016. okt. 5. 05:45
 34/50 anonim válasza:
Az hogy buta NAGYON zavarna,az hogy igénytelen az meg PLÁNE undorító vagy...
2016. okt. 5. 06:55
 35/50 anonim ***** válasza:

jajj emberek, ne vegyétek már komolyan a kérdezőt... hát akkora troll, hogy az nem igaz :D

mintha én írtam volna ki viccből a kérdést.

2016. okt. 5. 08:18
 36/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk a trollok tényleg büdösek. :]
2016. okt. 5. 09:33
 37/50 anonim ***** válasza:

Ha annyira utálsz mindenkit, akkor miért érdekel, hogy a fiúk mit gondolnak? Nem akarnak egy nyomorékot maguk mellé.

Ide már szerintem mondhatnám, hogy ok, hogy luk-luk, de szerintem itt már nem lenne mindegy.

2016. okt. 5. 10:54
 38/50 anonim ***** válasza:

Ha apolt vagy, nem kell minden nap furodj. Ilyesmi babyloni baromsagok tavol allnak tolem. Csak legyel esszeru. Es e egesz szovegben csak az nem az, hogy elzavarsz mindenkit aki odamegy, de ez persze nem igy zajlik valo eletben.

Ha egy lany buta, nem tudok vele komoly kapcsolatot kialakitani de ennyi. Minden egyebre minden teljesen okes amit leirtal. A mindenki utalata ertheto de ha elmeletben baratok lennenk ezt atalakitanam sajnalatta.

2016. okt. 5. 11:50
 39/50 A kérdező kommentje:
Lehet nem hiszitek,de nem vagyok büdös,sok ember mellé kényszerülök,akikkel haragban vagyok,szid amiatt,mert èppen vmit szarul csinálok meg elhord mindennek,de olyat még nem mondtak,hogy büdös vagyok xD Pedig ha az lennék,akkor az lenne a témájuk.A kérdés meg nem vicc.
2016. okt. 5. 21:01
 40/50 anonim ***** válasza:

"elmegyek suliba,hányva/hugyozva"

Aztán nem vagy büdös? A hányásnak azért elég erős szaga van, a hugy sem éppen illatos. De nem lepődtem meg. Az eddigi kérdéseid alapján te belül is undorító vagy :)

2016. okt. 7. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!