Ezekről a kínzás módszerekről akarok többet megtudni? PL:kik használtál és miért? Mennyire fáj? és ezt mivel hajtodták végre?
Nem,nyugodjon meg mindenki semmi rosszra nem kell gondolni,nem akarok semmi hülyeségeket csinálni csak érdekel!a kínzások:
-körömleszakitás
-ujjlevágás
-az a törölközős vizes kínzás
Meg inkább ilyen vietnámi háborús kínzásokat felsorolnátok?
-Meg ilyen mafiózós kínzás módszereket?!Elnézést kérek az ilyen hülye kérdésért de tényleg nagyon érdekelt az ilyen téma,kérek mindenkit hogy ne bántson emiatt mert ez érdekel nagyon szépen köszönöm megértéseteket:D sziasztok
Bár halállal végződik legtöbbször, a Dél amerikai meg Mexikói kartellháborúkban elég gyakori a szenvedő fél megcsonkítása.
Alapból beteg állatok, láttam pár videót, ahol elvágják az ember torkát, majd levágják a fejét, végtagjait baltával.
De vannak olyanok is, mikor először levágják az ujjait, olyat is láttam, mikor megetették valakivel a saját ujjait.
Legutóbb amit láttam videó, az volt a legdurvább, alapból úgy kezdődött, hogy egy ember fekszik a földön, arca lenyúzva, kézfejei levágva, és elkezdték snitzerrel elvágni a torkát.
Ráadásul ezek a kínzások csak szimplán öncélúak, ez benne a legszörnyűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!