Mit csináljak, ha fogalmam sincs, hogy mit akarok?
Figyelt kérdés
Itt vagyok 24 évesen, van egy érettségim, felsőfokú nyelvvizsgám, dolgoztam pár hónapot - ez minden ami fel tudok mutatni. Járok egy egyetemre ami kellemes, a jegyeim jók, de semmi különös. Úgy érzem szinte minden hidegen hagy a világon, ami meg nem, azzal nem igazán lehet megélni, és azok sem igazán erős érzések/érdeklődés... Mégis kihez, mihez forduljak vagy mit csináljak, hogy legyen bármi fogalmam, kitörjek ebből az érdektelenségből?? Már megőrülök ettől, hogy egy porszemről sem vagyok képes eldönteni akarom-e vagy sem... Egyáltalán nem tudom kitalálni, hogy mit kéne csinálnom az életben. Azt viszont szintén nem tudom elfogadni, hogy egész életemben olyan dolgokat csináljak amik nem érdekelnek.2016. szept. 8. 19:45
2/2 anonim válasza:
Én is 24 éves vagyok, és dettó ugyan ez a próblémám. Annyi, hogy nekem nincsenek ilyen iskoláim viszont több a szar tapasztalatom a munka terén is:D Semmi nem tud felvillanyozni tényleg semmi ezért drogoztam is már. Pont az a problémám ami neked is, hogy egy porszemnek érzem magamat a gépezetben meg , hogy azt sem tudom mit csináljak. Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!