Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szociopata pasiba akarok...

Szociopata pasiba akarok szerelmes lenni, miert?

Figyelt kérdés
Elobb neztem meg a Batman-Mad Love ot nemreg meg lattam az ongyilkos osztagot.. Es olyan eletet akarok mint harley quinn es jokere.
2016. aug. 16. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert hülye vagy és azt hiszed, hogy a filmben látottak összemérhetők bármi részletben is a valósággal?

Annyi ehhez hasonló agyament kérdést tettél már fel itt, ahelyett hogy egy pszichológust kérdezgetnél.

2016. aug. 16. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
22%

naon romi :P

am joker tényleg vonzó

2016. aug. 16. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az az idióta csaj, aki azt hiszi, majd pszichiáter lesz és lesz olyan betege, mint Joker és majd fú de romantikusan egymásba szeretnek? XDD
2016. aug. 16. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány.
2016. aug. 16. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Láttad a Mad Love-ot és olyan életet akarsz, mint Harley??? Az megvan, hogy Joker kilökte több emelet magasból? És a képregényekben sokkal rosszabbakat is tett vele.

A legjobb esélyed egy szociopata pasira, ha te is az leszel... Egy olyan sztorira, hogy a pszichológus és páciense szerelmesek lesznek, ne is számíts.

Komolyan, Jared Leto "Joker"-e megőrjített mindenkit, csak engem nem.

15/L

2016. aug. 16. 18:44
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
En hivatalosan is szociopata vagyok,es a korulottem levok nincsenek oda erte😂. De ez van,jarok pszichiaterhez is.
2016. aug. 16. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Szociopata ember nem tud szeretni.
2016. aug. 16. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
A hozzád hasonlók miatt léteznek nőgyűlölő férfiak, akik azt hiszik, hogy minden lány olyan, mint te.
2016. aug. 16. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, legalább a saját érdekedben kerüld az ilyen férfiakat! Azt hiszed majd, hogy téged szeret, és csak mással bunkó, de úgy ki fog használni, hogy utána nagyon rosszul fogod magad érezni.
2016. aug. 16. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Az elmúlt napokban mi ez a sok szocipatás kérdés? Tibii_ letiltotta a nevét és most úgy írogatja ki őket?
2016. aug. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!