Szociopata pasiba akarok szerelmes lenni, miert?
Figyelt kérdés
Elobb neztem meg a Batman-Mad Love ot nemreg meg lattam az ongyilkos osztagot.. Es olyan eletet akarok mint harley quinn es jokere.2016. aug. 16. 18:16
1/11 anonim válasza:
Mert hülye vagy és azt hiszed, hogy a filmben látottak összemérhetők bármi részletben is a valósággal?
Annyi ehhez hasonló agyament kérdést tettél már fel itt, ahelyett hogy egy pszichológust kérdezgetnél.
2/11 anonim válasza:
naon romi :P
am joker tényleg vonzó
3/11 anonim válasza:
Te vagy az az idióta csaj, aki azt hiszi, majd pszichiáter lesz és lesz olyan betege, mint Joker és majd fú de romantikusan egymásba szeretnek? XDD
5/11 anonim válasza:
Láttad a Mad Love-ot és olyan életet akarsz, mint Harley??? Az megvan, hogy Joker kilökte több emelet magasból? És a képregényekben sokkal rosszabbakat is tett vele.
A legjobb esélyed egy szociopata pasira, ha te is az leszel... Egy olyan sztorira, hogy a pszichológus és páciense szerelmesek lesznek, ne is számíts.
Komolyan, Jared Leto "Joker"-e megőrjített mindenkit, csak engem nem.
15/L
6/11 anonim válasza:
En hivatalosan is szociopata vagyok,es a korulottem levok nincsenek oda erte😂. De ez van,jarok pszichiaterhez is.
7/11 anonim válasza:
Szociopata ember nem tud szeretni.
8/11 anonim válasza:
A hozzád hasonlók miatt léteznek nőgyűlölő férfiak, akik azt hiszik, hogy minden lány olyan, mint te.
9/11 anonim válasza:
8-as vagyok, legalább a saját érdekedben kerüld az ilyen férfiakat! Azt hiszed majd, hogy téged szeret, és csak mással bunkó, de úgy ki fog használni, hogy utána nagyon rosszul fogod magad érezni.
10/11 anonim válasza:
Az elmúlt napokban mi ez a sok szocipatás kérdés? Tibii_ letiltotta a nevét és most úgy írogatja ki őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!