Különleges, de szép fiú nevet keresünk?!
Figyelt kérdés
Már alig van egy hónapom a szülésig és semmi ötletünk nincs a névvel kapcsolatban.
Rengetegszer átnéztük már az összes nevet de vagy nekem vagy páromnak nem az igazi. :/
Irnátok nekem fiú neveket amit adnátok, esetleg a gyermekeitek nevét?! Sokat segítenétek vele!
Köszönöm előre is!
(A vezetéknév Kányai)
2016. szept. 30. 15:10
22/31 anonim válasza:
Ábel, Adorján, Ágoston, András, Arisztid, Árpád, Artúr, Aurél, Benedek, György, Győző, Jácint, Jenő, Jonatán, Lóránt, Lőrinc, Manfréd, Márk, Nataniel, Olivér, Sámuel, Sándor, Szabolcs, Szigfrid, Szilveszter, Teodor, Tibor, Tihamér, Tivadar, Zsigmond.
24/31 anonim válasza:
Kányai Dénes
Kányai Roland
Kányai Kornél
26/31 anonim válasza:
A Kányaihoz valahogy szinte az összes itt felsorolt különleges név jól áll!
29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat!
11.04.én született meg és Kányai Kornél Zalán nevet viseli :)
2016. nov. 30. 09:53
30/31 anonim válasza:
Lehetett volna Bugsy is, és ha valami rosszat csinál mondhattad volna neki h Bunko vagy Bugsy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!