Lady Gaga szerintetek szép vagy különleges, vagy esetleg mindkettő?
Figyelt kérdés
Ha már nála tartunk akkor szerintetek jó énekes?2016. júl. 25. 12:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem átlagos. Sokszor elcsúnyítja magát, szinte minden megjelenése alkalmával, szóval csúnyának látszik. De ha normál állapotban van, akkor átlagos, akit szépre is lehetne sminkelni.
Hangja jó, de a számai nem tetszenek. Illetve még az elején volt 1-2 jó slágere, de ennyi. Túl sok a körítés, kevés az igazi zenélés.
2/5 anonim válasza:
Csúnyácska, de kiváló zenész. Persze, a számai szinte mind birkáknak való szarok, de mint zenész, ettől függetlenül vitathatatlan tehetség.
3/5 anonim válasza:
Szépnek nem szép. Különlegesnek különleges, hiszen zeneileg 0 amit letett az asztalra, mégis sikerült híressé népszerűvé válnia, nagyrészt az egyéniségére építve.
4/5 anonim válasza:
Szep es kulonleges is:)
Zeneszkent is kivalo!
5/5 anonim válasza:
Kicsit különlegesnek tartom. Amikor kezdte a pályáját, akkor jónak tartottam, most már kevésbé hallgatom, így nem tudom, hogy milyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!