Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan furcsa, hogy...

Miért olyan furcsa, hogy megfogadtam 16 évesen, hogy nem iszom egy korty alkoholt sem?

Figyelt kérdés

Nem vokt semmi problémám vele csak egyszerűen nem szeretem és ha nem szeretem akkor minek igyak akkor is amikor nem akarok? Pl. ünnepekkor a családdal "az egészségünkre". Igazából azt furcsállom, hogy miért lepődnek meg ezen az emberek amikor egy szituációban ezt közlöm velük? És néha miért próbálnak meg "csak egy pohárkával" belém tukmálni?

16/F

2016. szept. 29. 19:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
nem fura egyáltalán :) 18 vagyok, nagyon ritkán iszok keveset, baráti társaságban is vegyes, vki abszolút semmit, vki sokat. sztem ha nem hangoztatod, h te ezt megfogadtad, hanem szimplán csak azt mondod, most nem, köszi, nem lesznek olyan erőszakosak
2016. dec. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!