Csak nekem furcsa, ha valakinek ennyire kimarad (t) a popzene, celebek stb?
nem kérdeztél rá,hogy hogy lehet hogy egyiket sem ismeri?
ez kicsit tényleg furcsa.. hogy ennyire senkit..
Én csak külföldi zenét hallgatok, külföldi tv műsorokat nézek, és abból sem az amerikait, tehát amikor magyar zenészek, színészek, sorozatok, stb. neveit említik, rendszerint fogalmam sincs róla, kiről, miről van szó. Az általad felsoroltakból pl. Kozsót ismerem még gyerekkoromból, amikor hallgattam rádiót, illetve a Magna Cum Laudétól hallottam egyszer egy számot, de a címét már nem tudnám megmondani. A többi csak névről ismerős, de egy szót nem tudnék róluk mondani, hogy miről híresek. :)
30/N
"egyszerűen hallod/látod, legalább a nevét ismered, ha nem is tudod, mit is csinál pontosan"
Ha nem olvas bulvarszart, akkor megis honnan tudna?
ugyan..nem kell ahhoz olvasni.
gyerekkoromban én sem olvastam ilyesmit.. mégis tudtam kik az "akkori" menő csapat
Kérdezd meg, hol élt, hogy élt gyerek- és kamaszkorában. Jó téma megismerni a másikat, szerintem érdekes a helyzet.
Megmondom, még nem találkoztam, akinek ennyire kimaradtak volna ezek a csapból is folyó dolgok. Ha máshonnan nem, haveroktól, barátoktól, iskolában, rokonoktól hallani lehet ezekről az emberekről, zenékről.
Valószínű nagyon zárkózottan tölthette a fiatalkorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!