Csak nekem furcsa, ha valakinek ennyire kimarad (t) a popzene, celebek stb?
Lehet valami elvont hobbija volt, vagy bármi, ami másfelé vitte az érdeklődését, esetleg nem hallgatott soha zenei rádiókat, csak Kossuth és hasonlók.
Én azért vagyok - és voltam - lemaradva ilyen téren jelentősen, mert a zene soha nem érdekelt igazán, tv-t nem nézek, rádióból is csak olyanokat halgatok, ahol hírek vagy beszélgetős műsorok mennek.
Ha egy ötperces szünetben be is nyomnak valami zenét, sose mondanak róla semmit (előadó stb), múltkor is a telefonnal ismertettem fel, mert érdekelt.
Nagyon ritkán szó van egy-egy énekesről, akkor pl. az ő számait adják, de ez ritka.
Annyira nem éreztem hiányát soha, hogy nem érdeklődök a zene iránt.
Dj Bobo, Mr. President, Dr. Alban és hasonlók hozzám is eljutottak, de önmagam soha nem mentem utána.
Én se nézek ilyeneket, és nem tudok róluk semmit.
Nem érdekelnek a gusztustalan celebek magánéletei, mert van saját életem amivel foglalkozom.
12-es..
kissé felületesen olvastad el..
pont nem a celebvilágról van szó..
Hát, most sorra vettem:
Vikidál Gyula - ismerem
Beatrice - Nagy Feró - a "Nyolc óra munka" c. számot ismerem, mert bömböltettük a gyerektáborban 92-ben, de ennyi
Hujber Feri - én se hallottam sose
Bereczki Zoli - van egy ilyen blogger, de szerintem nem rá gondolsz
Szinetár Dóra - 90-es évek elején volt két tinipop-albuma, de inkább lányok hallgatták
Kozsó - fiúbandák menedzsere, de már nem tudnám megmondani, melyiké
Magna Cum Laude - passz
pálinka dal passz
Ámokfutók - nevük rémlik, de ennyi
szerintem ha valaki popzeneileg művelt, az ott kezdődik, hogy Beatles, Queen, Rolling Stones, Michael Jackson, Madonna, nem ott, hogy mindenkit ismer névről, akinek jelent már meg albuma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!