Szerintetek mi lesz ennek a vége Magyarországon?
-Egyre több a munkanélküli.(Itt írta egy hosszá szóló is hogy ő jogász mégsem talált munkát.)
-Ahogy nézem a boltban az árak egyre csak növekednek.
-Tele vannak az élelmiszerek tartósító szerekkel.
-Egyre kevesebb gyerek születik.
Mi a megoldás? Fogy elfele a reményem. 19L
"Aki akarja úgy is érti,és látja.."
Igen ez egy tipikus érvelés, látja a TV2-n az RTL-n, hallja az ismerősöktől.
"Ki ne járna boltba, hát ki nem szúrja a szemüket?! hát a vak is lássa!"
Mert az árakat nem befolyásolják nemzetközi események, globális gazdálkodás, külföldön az árak biztosan mindig alacsonyak és állandóak. Ez egy nagyon helytálló meglátás.
A lényeg hogy régen minden jobb volt, mikor még a kisebbségieket vakították alacsony kenyér / tojás árakkal, és 95% feletti foglalkoztatottsági ráta volt -még, ha a gyár amiben dolgozott csak veszteséget termelt, miközben a gazdaság egyre gyengült és csak maga után vonta az elkerülhetetlen hitelfelvételeket és a gazdasági gyengülést aminek ma is isszuk a levét..-
De ha a kisebbségiek boldogok legalább nem hülyítik egymást mint itt és most..
-Stagnál a munkanélküliség, viszont alapból sok a munkanélküli. A jogász ezen belül egy speciális eset mert a végzős gimisek szakmai szentháromsága a jogász-közgáz-vendéglátás, így ezekből túlképzés van.
-Ez sajnos így van.
-A "mérgező kaja" konteók erősen túlzóak, szerencsére van ÁNTSZ.
-Kevés születik de legalább a tendencia nem rosszabbodik.
Mi a megoldás?
42
És nézd az élet napos oldalát.
Rákattintotok, ott lesz a munkanélküliség ráta (2010-2013 között jelentősen 12-13% volt, idén 2016 II felében pedig 5,1%-ra mérséklődött..)
A születések száma 2000-rel több mint tavaly, de stagnál -nem pedig csökken- az elmúlt 10 évet vizsgálva
De ez nektek biztos kormánypropaganda a statisztika hazudik, mert te azt látod a kis utcádban meg kis fejecskédben, hogy a jogász nem tud elhelyezkedni, meg anyukád is azt mondta régen minden jobb volt.
A kémia terén pedig nem tudsz különbséget tenni tartósítószer és méreg között, talán olvasd el a röpke 580 oldalas "100 Kémia mítosz" című könyvet, amit szegedi és debreceni phd-s kémiatanszéken dolgozó kutatók írtak..
Gondoltam hogy valami ilyesmi szutykokon nevelkedtél. A szövegértéseddel pedig nem tudom milyen problémák lehetnek, ha vannak. Ha valódi kockázatokról akarsz olvasni élelmiszer adalékanyagokról, akkor Phd-sek által publikált tudományos cikkek közül válogass, esetleg olvasd el a 100 kémia mítoszt, mert minden más ami a neten terjeng nagy valószínűséggel valami természetgyógyász agymenése olyan anyagokról amiknek csak a hangzása veszélyes..
A közmunka pedig arra jó, hogy még az olyan is kap munkát, aki levélgereblyézésre is épp hogy csak alkalmas. Ami pedig azt illeti, a legtöbben fekete munkásként válnak ki belőle, pl az építőiparban.
De ez még mindig annak a következménye, amit a rendszerváltásig elkövetett a "magyar" kormány, és amit utána a mester hármas: Bajai, Gyurcsány, Mesterházy..
#26 Képzeld anyám is közmunkás,pedig dísznövény kertész szakmája van. Az írásról,szövegről,fogalmazásról csak nem tudsz leakadni... Biztos kommunikációval foglalkozol. De a munkád ne hozd ide,az már foglalkozási ártalom drága.
Ha rákeresel hogy "tartósítószer élelmiszer",a google ezt dobja ki,és sok mást.
Anyám is azt mondja az élelmiszerek 20-30éve nem voltak ennyire tele méreggel.
vagy csak anyukád nem tudott róla. Akkoriban nagyban nyomatták pl a margarint, mint "egészséges" kaját. Pedig hát az úgy káros, ahogy van.
"Az írásról,szövegről,fogalmazásról csak nem tudsz leakadni... Biztos kommunikációval foglalkozol."
Iménti válaszoló vagyok, közel sem, fizikával foglalkozom és épp annyi idős vagyok mint te.
De egyszerűen csak ráakarod erőszakolni a rossz szemléletmódodat másokra, nem pedig megindokolni azt, nem tudom ezen mit nem lehet megérteni.
De nekem is lenne egy kérdésem, a te privátüzeneted, és az írásod alapján te mivel foglalkozol?:
"Kussolj már be a jó büdös kurv nyádnak oszd az észt! Bazsd meg az írást,a betűt,a kommunikációt! Biztos a szép fogalmazásokra,írásokra vered itt a f szod,a fene a kurv nyádat! Nyelvtan nácí b@rom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!