Szerintetek mi lesz ennek a vége Magyarországon?
-Egyre több a munkanélküli.(Itt írta egy hosszá szóló is hogy ő jogász mégsem talált munkát.)
-Ahogy nézem a boltban az árak egyre csak növekednek.
-Tele vannak az élelmiszerek tartósító szerekkel.
-Egyre kevesebb gyerek születik.
Mi a megoldás? Fogy elfele a reményem. 19L
Állítólag ez mind hazugság! A statisztikák nem ezt mutatják...a kormány mindig azt mondja itt minden rendben. (Amúgy igen én is ezt tapasztalom amit te.)
Megoldás? Nyelvtanulás, ország elhagyása.
Megoldás mindenre:
Menjünk külföldre és vissza se nézzünk! YEE
###
Ennek amúgy nagy gáz lesz a vége. És ha az következik be amit fent írtam 50 -60 év múlva itt nyoma sem lesz annak ami pl. most és régebben volt, pl ide jönnek a migránsok, ha nem fog itt élni senki.(amúgy a nyugat befogadóképessége is véges)
A politikának kell változnia vagy nem tudom, de ha így marad akkor káosz.
"-Egyre több a munkanélküli.(Itt írta egy hosszá szóló is hogy ő jogász mégsem talált munkát.)"
Persze hogy az, hiszen egy minimálbéres tróger munkára, ahol nettó 90ért a sz@rt is kihajtják belőled senki nem akar elmenni, még a tanulatlan ember sem.. nem hogy a diplomás mérnök. Ebben az országban mindenki alul van fizetve a politikusokon kívül.
"-Ahogy nézem a boltban az árak egyre csak növekednek."
Persze, mert mindenki csak a luxust akarja, lehetőleg minél előbb! Ezzel van kimosva az agyuk, hogy nincs idejük, minden kelljen nekik azonnal!
"-Tele vannak az élelmiszerek tartósító szerekkel."
sok ember van a földön, valahogy etetni kell őket. romlandó ételekkel kb lehetetlen lenne a napi friss kaját a boltokba szállítani!
"-Egyre kevesebb gyerek születik."
Mire szülessen gyerek? a kilátástalanságra? a sz@ros 90-110e forintos bérre. Sajnos az ország többsége ennyit keres!
Munkanélküliséghez annyit h van egy csomo betöltetlen allas a baj csak az h tobb diplomast képzunk ugy tunik mint amiere szukseg van (nem programozora es mernokre gondolok). Tartositoszeres etelekkel mi is a pontos problémád (nem csak Magyarorszagon vanak)...
Az arak nem nonek jelentosen vagy legalabb is az inflaciohoz igazodnak (csak sajnos a berek nem)
Keves gyerek szinten nyugat europa problemaja nem egyedi sajatossag.
Aki külfoldet latja megoldasnak hat annak sok sikert kivanok de ezzel legfeljebb a sajat eletszinvonalat fogja emelni semmit se old meg.
H mi lesz a vege? Nem lesz vege attol meg h vannak szerencsesebb orszagok ennel a helyzetnel sokkal roszabbakat is megeltunk mar megis itt vagyunk akinek meg a penz szamit csak az megtalalja a helyet kulfoldon.
A legnagyobb problema inkabb az h a minimalberbol itthon nem lehet megelni. H Budapesten (ahol a legtobb allas van) az alberletek szinte megfizethetetlenek. Illetve az emberek altalanos rossz mentalitasa meg ami engem bosszant.
Aki akar azért boldogul itthon is, persze több munkával mint az átlag!
De én is attól félek mire mindent előteremtek a kölköknek"-is és pihenni szeretnék meg élni addigra megmurdelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!