Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel hallgattassam el őt,...

Mivel hallgattassam el őt, hogy szálljon végre le a gyerekvállalásos témáról? Részletek lent! Sziasztok!

Figyelt kérdés
Van egy ismerős, aki azzal cseszeget 2010 óta kb. hogy gyereket ha szülök, ha terhes leszek, ha így ha úgy, akkor ezt+azt kell csinálni (CSAKHOGY NEKEM NEM LESZ, NEM IS LEHET, NEM IS AKAROK GYEREKET VÁLLALNI, ÉS EZT KISKORÚKÉNT IS FENT TARTOTTAM, ÉN ÍGY DÖNTÖTTEM, EZEN SENKI-SEMMI NEM VÁLTOZTAT, SZABAD AKAROK LENNI, NEM AKAROK CSALÁDOT, NEKEM MEGVAN A SAJÁT ELKÉPZELÉSEM A JÖVŐT ILLETŐEN, AMIBE GYEREK ÉS HÁZASSÁG NEM FÉR BELE, AMÚGY IS UTAMBA LENNE, SZABADSÁGOM NEM ADOM FEL, NEM VAGYOK MEGFÁSULT, SZERETEM A LURKÓKAT, DE ENNYI!!!), de hiába hajtogatom, hogy nem kell, nem lesz, nem akarok, hagyjon békén, stb. ... Ő azzal a válasszal fáraszt, idegesít, hogy még, ne mondjam ezt előre, mert nem tudhatom, mert még fiatal vagyok, mert még így, mert még úgy, és hüledezik is... Nos, van egy örökletes betegségem (privát), azon kívül van még szívritmuszavar, pajzsmirigy, reflux, allergia, asztma, epe, azon kívül volt egy balesetem, a medencecsontom sérült, erős fájdalmaim vannak, és gyógyszereket szedek, tartósan 7 félét a fent említettekre, már 18 éven aluliként fennállt az az örökletes betegség is, aminek gyógyszerezése ha megszűnik, leépülök, és mozgásban korlátozna.Hiába mutattam erről a leleteimet neki (bár nincs köze hozzá, csak el akartam hallgattatni) de azzal jött, hogy a mai orvostudomány így, + úgy... A f#$zom tele van már vele, aztán jött egy ötlet, hogy visszavágok az abortusszal, (TERMÉSZETESEN NEM FENYEGET ILYEN VESZÉLY), de nem reagált rá, csak mondja mondja, és ő is ellenérvekkel akar megzavarni, szavaimat kiforgatja, képes kitartóan időt dzánni a vitára, igaz én is benne vagyok, hogy ne övé legyen az utolsó szó... ...meg hogy mikor megyek férjhez?? Nos, mivel ma megyünk hozzá, így ARRA gondoltam, hogy azt KAMUZOM, hogy ha felhozza a témát, hogy én a "saját nememhez vonzódom", és ez a legfőbb oka annak, + a szintentartható, de örökletes betegség, és a többi, hogy szóba sem jöhet a család alapítás, és fogadja el végre, hogy "leszbikus vagyok!" Azt AKAROM KAMUZNI, hogy éveken át titkoltam, de azért mondom ki, mert elegem lett, kész!!! "Ne ítéljen el a másságomért" kamu, és kamu stb. Gondoltam rá, hogy lelépek, de attól még nem hallgat el. Miért csinálja? Hiszen nem mondható idősnek, 50 valahány éves, és neki van családja. SZERINTETEK EZ HASZNOS PRÓBÁLKOZÁS LENNE, VAGY MIVEL LEHETNE BESZÓLNI, AMIVEL ELHALGATTATHATOM, MEGFOGNI VALAMIVEL, HA KELL GYŰLÖLJÖN, FINTOROGJON! IDEGES VAGYOK AZÉRT MERT FOLYTON EZZEL JÖN, EZ MÁR GONOSZSÁG, HISZEN TUDJA, HOGY BETEG EMBERRŐL VAN SZÓ!!! Ne-kem nem le-het!!! Felelőtlenség volna, és nem fér bele az életembe! Mivel lehet egy ilyen erőszakos alaknak visszavágni, hogy ha találkozom vele, a hogy vagy helyett ne ezzel cseszegessen???
2016. szept. 26. 16:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom, mire céloztok, és mindnyájatoknak igaza van, de kiakasztó! Ez olyan privát, és nem tudom, de Sclerosis betegséggel nem egészséges gyereket vállalni így nem akarok. 1 mi lesz ha megörökli? 2. én sem akarok olyan rossz állapotba kerülni egyszer, ami be fog következni, úgy, hogy ne tudjak ellátni egy kisgyereket! Erről is beszéltem neki.
2016. szept. 26. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Akkor egyszerűen: nekem nem lehet gyerekem, orvos mondta. Fáj a téma, hagyjuk. Ma mentek látogatóba? legalább messze lakik? vagy nem lehetne messze kerülni tőle?
2016. szept. 26. 16:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a fia így elfogadott! De a kapcsolat elején is elmondtam mik a kilátásaim. Nem erőszak a disznótor, én megérteném, ha a fia másképp döntene, de Ő ennek tudatában fogadott el, és nekünk így jó. Az anyja unokát akar, a fia nem tartja ezt fontosnak. Ha mi szépen elvagyunk, hát örüljön neki, hogy a fia így boldog. Nem az a lényeg, hogy a gyereked boldog legyen? Ő mindenáron unoka, unoka, megértem, de ehhez két ember kell, és ha a fia továbbra is kitart mellettem, szeret, akkor???
2016. szept. 26. 16:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Fájni az fáj, hogy unom a csesztetést. Szüljek egy beteg gyereket?? Ugyan már! Ezt nem gondolod komolyan. Én esetemben nyugalmat követelek, ami annyi, hogy ne egy primitív asszony szóljon bele olyan dologba amihez nem ért. Ennyi. Nem akarok, nem akarunk beteg gyereket, hogy felnőtt korára aennek a levét igya... mi ebben a nem érthető?
2016. szept. 26. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:
A párodnak van testvére vagy egyke?
2016. szept. 26. 19:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Van egy húga, Júniusban volt 28 éves. Párom 31. Én 25
2016. szept. 26. 19:53
 17/18 A kérdező kommentje:
A húga jó fej, cserfes, de van valami epileptikus baja, és volt egy eset, hogy Kaposváron a Lidl parkolójában rosszul lett. Szédülni kezdett, aztán összeesett, le kellett fogni. Ilyen remegés jött rá, nem válaszolt vissza. A parkolóban meg akik az autót mosták nem tettek semmit. Kijött a mentő, és 24 órás megfigyelés után hazahoztuk. Külön él Ő is, és áthívtuk hozzánk, vagyis inkább hazakértük, mert egyedül nem kéne így maradni tán.
2016. szept. 26. 20:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Van amikor képek, fények villanásától kezd rosszul lenni, akkor is ez történt :'( sajnálom szegényt, nem tudom milyen érzés lehet, de gondolom stressues, ha csak úgy rájön az utcán, és ilyen Kaposvár, nem jöttek oda segíteni. Ez azért gáz, mert nézni tudták!!!
2016. szept. 26. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!