Mivel hallgattassam el őt, hogy szálljon végre le a gyerekvállalásos témáról? Részletek lent! Sziasztok!
ez a legnagyobb hülyeség amit itt olvastam :D
Ne mondd azt hogy meleg vagy mert akkor jön az örökbefogadás dumával..
Egyszerűen ne reagáld le amit mondd tégy úgy mintha nem hallanád, hisz erre játszik hogy zavarjon téged.
Vagy mondd azt neki savanyú a szőlő amiért neki már nem lehet(vagy nem is volt soha?), hidd el amint támadod vagy átnézel rajta leszáll rólad.
Amúgy ha ilyen ez az ismerősöd akkor mi a bánatnak látogatod?
Szerintem nem visszavágni kell, csak nagyon komolyan elmondani neki az igazat.
A gyereknevelés felelősségteljes tevékenység. Neked komoly, örökletes betegségeid vannak, amelyeket nem szeretnél az utódodra átörökíteni. Emellett attól tartasz, a betegségeid miatt nem fogod tudni felnevelni, meghalsz, megrokkansz, mielőtt a saját lábára állna. Ezt értse meg. Ő annyi gyereket vállal, amennyit akar, te ezt nem teheted meg.
1. Nincs unokája!
2. Fia így elfogadott. De házastársak nem vagyunk, így nem nevezném anyósnak! Csak azt nem értem, hogy mi jogon szól egy ilyenbe bele, egy 3. személy???
nem vagyok azonos a 3-mal, a másik ordítóssal :)
*
Az hogy a párod anyja, az rohadtul számít!
Várja, hogy lesz a fia élete tovább - család stb így jobban meg lehet érteni, miért beszél erről. De le kell óvatosan állítani.
Szerintem akkor az lehet csak, amit az 8-ban írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!