Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem sokkal butább...

Csak szerintem sokkal butább a magyar társadalom, mint a többi európai?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy csak ez az az ország, ahol az emberek orra elöl lopják el a vagyonát, mégis támogatja a tolvajokat. Gondolom mindenki tudja hogy itt most kire gondolok. Ez az egyetlen ország, ahol mindenki mindent elhisz amit a TV-ben mondanak, csak mert a TV-ben volt akkor biztos igaz. Részemről engem ez az ami főként elüldöz ebből az országból.
2016. szept. 25. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Te miről beszélsz, kedves kérdező?

Ami külföldön van az rosszabb. Ott van például a Lengyel férfi, akit a szuper intelligens angol barátaid agyonvertek, csak azért, mert lengyelül beszélt. Vagy ott vannak az amcsik. Milyen értelmes nép lehet az, aki egyáltalán esélyt ad egy ilyen elmebeteg Trump-nak. Azok a fajankók abban a világban élnek, amit "megrendeztek", "megprogramoztak" nekik. Valami álomvilágban, vagy mit tudom én. Életképtelen nemzet az Amerikai.

Szerintem költözz ki külföldre és nézd meg, hogy ott mi van. Semmivel sem jobb. Nagyon szomorú, hogy a sok keveset látott Magyar a saját hazáját szidja, miközben egyszerűen csak az élet a sz*r.

2016. szept. 26. 18:01
 12/17 anonim válasza:

Na még csak az kell, hogy amerikát szídjátok. Nemhogy örülnétek, hogy NATO ország vagyunk. Az ország nem abból áll, hogy ki hogyan érzi magát pillanatnyilag, hanem a külpolitika is nagyban beleszól a magyar nép sorsába. Az USA a legfejlettebb országok közé tartozik, szinte minden szempontból. Amiket ti írtok az mind csak hülyítés.

Melyikőtök próbált már meg egyáltalán bármit változtatni a közvetlen környezetén? Az a mérvadó, hogy milyen az udvarod, milyen a kutyád, hogyan neveled a gyerekedet és milyen barátaid vannak. Először magatokba nézzetek bele mintsem egyből az egész országot szidni.

2016. szept. 27. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Pontosan. Nem mintha sok okunk lenne szidni őket, már megbocsássatok nem nekik vették el az országok 2/3-át, és még máig is azon morfondiáznak! Tudom durva volt, de ez a valóság.

Ott Hollywood, itt barátok közt, Éjjel-Nappal Budapest, Édes Élet.

Ott van azért életük, itt befásultság.

Ott van rendes hadsereg, itt meg . .

Ők irányítanak, mi meg illemből mondhatunk egy beszédet az EU-ban.

Ott a rendőrség fellép a bűnözés ellen, a bűnözőket megbüntetik, itt meg némelyik utcába nem mernek bemenni, mert Gazsi felvett egy kődarabot a földről.

2016. szept. 27. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:

13#

Itt most nem a politikáról van szó. Az átlagemberek butaságáról szól a kérdés,az pedig van ott bőven, már ne haragudj.

2016. szept. 27. 18:11
 15/17 anonim válasza:

#14: Azért mert a butább embereket könnyebb átverni. (Hint: korrupció) Ha területre levetítve nézzük vagy népesség szerint, akkor szerintem a kevésbé intelligens emberek aránya valószínűleg kevesebb mint a miénk.

Mindezektől eltekintve rájuk is igaz a tiszteld embertársaid és felebarátaidat mondás.

2016. szept. 27. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már. Szerinted egy ilyen Trump féle pojácának mennyi esélye lenne nálunk? A magyar társadalom semmivel sem butább, mint bármelyik másik, sőt...

Mindenki tud róla, hogy mit művel a kormánymaffia, de mivel egy épkézláb ellenzéki párt sincs, akiben meg lehetne bízni, inkább lenyelik.

2016. szept. 28. 17:17
 17/17 anonim válasza:

Tiszta sor, hogy magyarországon a korrupció jelenti a leges legnagyobb problémát. Szinte minden gond ebből fakad országszinten.

Ami a társadalmat illeti, örüljön az aki jó környezetbe született és vannak értelmes barátai. Sajnos a terror az elnyomás hatására azért nehéz kijelenteni, hogy semmi probléma a társadalmunkkal. Mesterségesen ugyan, de valós károkat tettek az emberekben és sajnos környezetünkben egyaránt. Vannak olyan magyar városok, ahol szinte lehetetlen az élet. Sok a bűnöző, a cigány és a beteg ember.

2016. szept. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!