Csak szerintem sokkal butább a magyar társadalom, mint a többi európai?
Nem feltétlenül butasagrol van szó szerintem.
A magyar nép valóban naiv, és már inkább kerüli a konfrontalodast.
Ezenkívül a magyarokat meg inkább vakitjak, mert nagy értékeket képviselnek, nagyon fontos tudasok, információk birtokosai, és ezeket mások meglattak, megszerezni akarják. Aminek jó módszere a nepbol kiolni a maradékot is, illetve nem hagyni felismerni.
Mintha más országokban nem ez zajlik. Elég csak megnézni a nemzetközi híreket és már látod, hogy mi folyik a világban.
Amúgy meg az ilyen lealacsonyító bugrisok inkább húzzanak el innen, mint hogy itt rontsák a levegőt.
Elég megnézni egy hiradót.
Akik nyilatkoznak van barlang lakók, vagy pedig viszonylag értelmes nyápicok.
Kétlem.
De mit számít, hogy nem csak te egyedül vagy tudáshiányos és általánosító?
Ne aggódj,van rajtunk kívül is elég birka Európában:-D
Sőt,az amerikai társadalom sík hülye, teljesen le vannak butítva, ha ez megnyugtat :-D
Értem,mire gondolsz.
Mindenhol van korrupció, csak a mértéke kérdéses.
Mit mondjak?
Legyél párt aktivista, 4 évente húzz be egy x-et ,vagy húzz el Nyugatra,ha nem tetszik.
Más ha valaki bevan butítva, vagy hogy egy ősember agyiszintjén van!
Nézz már meg egy híradót, a nyilatkozók 90% vagy befásult öregasszony, vagy valami fogatlan, beszélni nem tudó ember (nem csak cigányok).
Én nem tudom kire gondolsz. Aki tolvajságot támogatja valószínűleg ő maga is tolvaj, vagy valamilyen bűnöző.
A magyar társadalomban szerintem is vannak katasztrofálisán szar dolgok, de ezek főként mesterségesek. A románok és az oroszok baszták tönkre az országunkat, folyton megy a népbutítás zsidóság stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!