Mennyi időre van reggelente szükségetek ahhoz, hogy az előkészületekkel meglegyetek, és utána "mehessetek a dolgotokra"?
Most már szerencsére itthon dolgozom, de amikor bejártam céghez, akkor kb. így festett egy hétköznap reggel:
5:00 óra csörög, lenyomom
5:05 óra megint csörög, lenyomom
5:10 óra megint csörög, káromkodva lenyomom
5:15 óra megint csörög, beállítom, hogy legközelebb tíz perc múlva csörögjön
5:34 felébredek a szomszéd zajongására, rájövök, hogy az óra nem csörgött, mert félálomban elnyomkodtam valamit. beállítom megint, hogy még tíz percet aludhassak
5:45 óra csörög, lenyomom
5:50 fel kéne már kelni
5:55 tényleg fel kéne már kelni
6:01 a k. istenit, el fogok késni... felpattanok, mosakodás, ruha magamra, fogom a táskámat és húzok kifelé
6:10 állok a buszmegállóban
6:15 miért kell ennyit várni erre a k. buszra, tökömbe, ha tudom, hogy csak most jön, aludhattam volna öt perccel tovább
6:35 de k. hosszú sor van a HÉV-állomáson a büfénél, tökömért nem jöttem hamarabb
6:40 de egy lepratelep ez a HÉV, nem is baj, hogy csak a melóhelyen veszek kaját, itt nem tudnék enni
7:08 de jó, hogy a mi részlegünknek nem belépőkártyát húzgálni
7:10 főnök bent van már? nincs? de jó, akkor megyek kajálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!