Hosszú hajú fiúk, mit tennétek verekedés közben ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy másik fiú, akivel verekedsz és ő elkezdi tépni a hosszú hajad, próbál a hajadnál fogva irányítani. Mit tennél ellene, hogyan? Tegyük fel, egy idő után olyan erővel tépi a hosszú hajad, hogy egy jó nagy tincset kitép. Te is szintén hajra mennél és bosszúból kitépnéd az ő haját, vagy valami mást csinálnál vele?2016. szept. 16. 13:45
11/13 anonim válasza:
#10 vannak hasznos önvédelmi technikák, érdemes frizurától kortól nemtől és testsúlytól függetlenül tanulni. A lábát hátulról térdnél megrúgod, felütöd a nyakát/arcát és a földre viszed és egy erős orrbavágással rövidre zárod a dolgot.
12/13 anonim válasza:
Keress önvédelmi tanfolyamokat, itt pl Debrecenben az önvédelmi kungfu tanfolyam csak havi 7000.
13/13 jpeter1 válasza:
Sajnos a kibontott hosszú haj verekedéskor veszélyes. Nekem fiú létemre már térd alá érő és volt már hogy belekapaszkodtak és húzták. Kénytelen voltam előrehajolni és menni utána. Egy esetben egy nő volt a támadó és több száz méterem keresztül húzott maga után. Elörehajoltam és utánamentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!