Miért fontos a pasiknak, hogy legyen a a nőnek hobbija?
Mi van ha teszem azt nincsen? kevesebbet ér?
Mi van h olyan ami nem éppen nőnek való?
Mi van ha pl babákat gyűjt és teli vele a lakása?
Járjuk már körül ezt a témát ...
Mai nők hobbija:
-"remek" sorozatokat nézni mint: titkok és szerelmek,bosszú angyala,a múlt árnyéka, szerelem tengere + ÉJNB ,BK,VV stb
-Mindennap vásárolni értelmetlen hülyeségeket.
-Pletykálkodás.
-Fodrász,műköröm,szoli.
-"csoda szuper zsírégető" hülyeségek használni.
"és hüvelyi, 1-2 perc alatt el el tudok jutni a csúcsra, nekem szerintem csikló orgazmusom szex közben nincs is,"
22L
nagyon kis fiatal vagy és az elméleti tudásod kb a béka segge alatt :DDD
a női orgazmus egyféle van csak ! és az az agyban keletkezik !!
max annyi h több pont van a testen ahol kiváltható az orgazmus - ezért szerencsésebbek a nők ...
a behatolásnál ugyan úgy ingerelve van a csiklód mint teszem azt a G foltod
mivel maga a hüvely idegvégződésben szegény (nem véletlen mert belehalnál a fájdalomba szülés közben) és csak a G folt területén van nagyobb számú és koncentráltabban
ez a kettős ingerlés az amitől orgazmusod van aktus közben
de mivel vannak alkati eltérések örülj h neked ez megadatott ...
Akinek nincs hobbija, az valószínű egy buta, üres valaki, és ezt nem csak nőkre értem. Jobbik eset, ha csak a munkába fásult bele vagy nincs ideje, de nem ez a jellemző.
Ha nem nőknek való hobbija van az szimpatikus.
Ha tele van babával, vagy egyébbel a lakása, akkor egy őrült.
"Miért fontos a pasiknak, hogy legyen a a nőnek hobbija?"
Pont azért, amiért a nőnek fontos, hogy a pasinak legyen.
Amúgy alapvetően nem maga a hobbi a fontos, csak szimplán sokkal érdekesebb egy olyan ember, akinek vannak céljai, hobbija, szeret ezt-azt csinálni, mert akkor alapból van miről beszélgetni, van mi iránt érdeklődni. A milyen napod volt? Semmilyen. Típusú beszélgetések elég hamar megölnek egy kapcsolatot.
nekem nem fontos h konkrét hobbija legyen a pasinak ...
tudja magát elfoglalni szabadidejében ...
pl olvasson vagy haverozzon(mértékkel) vagy az sem zavar ha játszik (ezt is mértékkel) de az sem ha babát gyűjt :D
inkább az h találja fel magát ha nem melóban vagy velem van
én is ezt teszem
ha olyan a kedvem akkor leülök és játszoma gépe 1-2 órát
vagy elmegyek úszni vagy a könyvtárba olvasni, barátnőzni,
de van h gondolok egyet és beszabadulok egy méterárushoz és varrok egy felsőt magamnak, vagy átfestem a komódom mert meguntam a színét
fel sem merül bennem h unatkozzak ha egyedül vagyok ...
de konkrét hobbim nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!