Miért fontos a pasiknak, hogy legyen a a nőnek hobbija?
Mi van ha teszem azt nincsen? kevesebbet ér?
Mi van h olyan ami nem éppen nőnek való?
Mi van ha pl babákat gyűjt és teli vele a lakása?
Járjuk már körül ezt a témát ...
horgolás : teljesen oké, mint minden kézimunka
bélyeggyűjtés : ez is oké
fitnesz heti 7x3órában : 7x3 az sok :D túl akarja edzeni magát?? :D én heti 5x, párom meg 4x edz 1 órát, igaz az nem fitnes hanem súlyzós edzés.
babagyűjtés : teljesen oké, párom macikat gyűjt
kis ketyerék gyűjtése : ez is jó
varrás : lásd horgolás
egészséges életmód : náunk alap
WoW : na az ilyet nem dijjazom, a valós életben élő mebrekkel tudok csak mit kezdeni, legyen az társ vagy barát
kreativitás kacatokból : nagyon oké, én csinálok ilyet
lakásátrendezés : mint az előbbi :)
autóápolás kacatolás maszatolás : ez is mint előbbi 2
RPG játékok : :( lásd wow
takarítás : ez nem hobbi, ez alaphigiénia
divat: nem érdekel h foglalkozik vele, nekem elég az ha tudja, h neki mi áll jól
köszi :)
de írhattok példákat h pl mi az a hobbi amit semmiképpen nem fogadnátok el egy nőtől
Másik topikban is leírtam:
Természetes, hogy ha ismerkedünk egy csajjal, érdekel minket az hogy, hogyan szereti tölteni szabadidejét, ennek felmérésében az első legkevésbé tolakodó kérdés pedig az, hogy mik a hobbijai.
A válaszból pedig sok mindenre következtethetünk. Mondjuk nekem az olyan csajok tetszenek a legjobban, akinek nincs semmilyen ezotérikus, vallásos flugja, helyette inkább egy kis mozgással kapcsol ki (pl. zumba), nem kultúrsznob, nyaraláskor nem akarja a környék összes turistalátványosságát felkeresni, néha pörgősebb programokhoz is kellemes társ (pl. síelés,túrázás, vadvízi evezés), de nincs állandó mehetnékje egy átlagos hétköznap este.
ahogy előbb írtam is, semmiféle virtuális világtól való erős függést nem fogadok el! legyen az face vagy rpg..
nem szeretem a szépséggel összefüggő habbikat sem, ha túlzásba vannak víve
jaj 14es dehogy ...
kimondottan utálom a kacatokat mert a plüssöket babákat izéket stb...
ok zöld növényem az van elég sok, de azt sem gyűjtöm csak nem szeretem a vágott virágot ezért ilyet kapok ha kapok
szal a végletesség és a túlzott beleélés nem jó pont ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!