Okééé, ezt úgy írom, hogy Rockernek vallom magam, csak hogy ne általánosítsatok:
Rocker vagyok, úgy is öltözöm. Egyáltalán nem vagyok igénytelen, sőt, nagyon ügyelek erre. Jók a jegyeim, művész vagyok, nem szólok be senkinek, csak ha magamat kell megvédjem. A barátaim nagy része nem Rock zenét hallgat és én soha nem próbáltam meg rájuk erőltetni. A Rocker öltözködéshez nem csak bandás pólók, vagy fekete ruhák, láncok, bakancs stb tartozik, hanem egyszerűen felveszem,ami tetszik és pont. Ami esetemben sokszor színes. Nagyon szeretem a színeket és nyitott vagyok más zenei műfajokra. Egyébként kedves tudatlan, már nem tudom hányadik válaszoló, kérlek ne keverj egy olyan szubkultúrát, mint az emo a Rockerrel, mert teljesen más. Öltözködést illetően is. Egyébként ha tájékozottabbak lennétek és nem általánosítva ítélnétek és nem lennétek pont ti szűk látókörűek, vagy elvakultak tudnátok, hogy a Glam metál ( mint pl Bon Jovi,vagy a Mötley Crüe vagy a Van Halen) nem hogy nem csupa fekete cuccokból áll, hanem szerintem minden más műfajnál színesebb és csillogóbb ruhák jellemzik.
ELŐRE SZERETNÈM LESZÖHEZNI, HOGY EZ NEM EGY VÁLASZ A KÈRDÈSRE!!!
Nos, nem akartam írni eredetileg 1-etlen ilyesfajta kèrdèsre, de ez már 1 picit túl tesz a mèrcèn. Èn pèldául teljessen feketèbe járok, amin nem igazán akarok változtatni. Mièrt nekem kell változnom, mikor elvileg mindenki maga válogat magának? Sokan közülünk színes ruhában járnak, amit teljessen megèrtek. Utálom mindíg hallani az utcán az öregek megjegyzèseit, azt mikor egy felnőttnek a szemèben látni a fèlelmet, mikor csak megyek hazafelè az utcán. Utálom, hogy minden gyerek lenèz minket, de az nem baj ha ő kimond mindent amit gondol, hiszen ő gyerek! Nos, mi is ugyanolyanok vagyunk mint a többi, lehet sokkal őszintèbbek, szókimondóak ès túlzóak vagyunk. Ti is pontossan ilyenek vagytok, csak ti a felszín alatt. Sok közöttünk a rasszista, igen, naès? Mindenhol vannak rasszisák, mègis csak a rockerekre koncentráltok. Mellesleg mondjatok nekem az ossiannál règebbi eggyüttest! Règóta èlünk ezen a földön, itt vagyunk ès leszünk is, akár tetszik akár nem
Én is rockernek vallom magam, sötét ruhákban öltözködöm, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG rockzenét hallgatok, a többi csörgés az szerintem nem zene. Ezek mellett viszont nem nézem le azokat akik nem szeretik a rockot, nagyon kevés rocker barátom van. Nem szólok le senkit az ízlése miatt, nem erőltetem rá senkire a stílusom. Művelt vagyok, jók a jegyeim is.
A kedves válaszolók pedig szűk látókörűek, és mindenkit általánosítanak. Én viszonylag sok rockert ismerek, és egyikük sem bunkó műveletlen paraszt.
Előző, remélem csak vicc volt, hogy te nevezel akárkit szűk látókörűnek ez után a megszólalásod után: "CSAK ÉS KIZÁRÓLAG rockzenét hallgatok, a többi csörgés az szerintem nem zene"
Csak úgy mondom...mert elég vicces.
Jah, és ezzel kapásból le is szóltad azt, aki nem rockzenét (vagy nem CSAK rockzenét) hallgat.
Megsúgom, az, hogy valaki nem azt kedveli, ami a jelenleg uralkodó divat, még egyáltalán nem garantálja, hogy az illető egyedi, és nyitott. Ba dumm tssz. Pedig sajnos sokan azt hiszik, hogy de.
Ugye van itt az a Lilidoki, Helgusz, Kövesdi Petra, Anonim felhasználó stb, stb nevű személy. Tudjátok, "LMFAO = rock" meg többi marhaság. Megvan, ugye? Na most elárulom, hogy ÁLTALÁBAN (nem mindig) ő utálja a rockereket. Namost, amikor én erre az alakra gondolok, akkor egy 8-9 éves kis takony ugrik be, otthon gubbaszt a számítógép előtt. Falát az előbb megnevezett LMFAO, illetve a hasonló "előadók" (Justin Bieber, Avril Lavigne, stb.) óriásposztereik díszítik. "Hősünk" party szemüveget visel, pólója a szivárvány minden színében csillog, lábán pedig nagy valószínűséggel Konzerv/Dorkó/Adidas/Nike stb (nem jutott más az eszembe). Barátai nincsenek, egyetlen szórakozása a számítógép.
Na, ezt az alakot kell elkerülni a GYK-n, simán fel lehet ismerni a stílusát, nem írom most le. Ő UTÁLJA A ROCKEREKET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!