Hogyan kell egy új lányt üdvözölni? Teszem azt bemutatnak valahol egy lányt (suliban, partiban stb) akkor mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Azért a kézfogás inkább olyan férfias szokás, idegen Lánynál meg furán venné ki magát az ölelés/puszilkodás... Ötletek...?
17/F
2016. szept. 2. 15:12
1/3 anonim válasza:
Nekem a kézfogás jön be. Volt olyan ismerősöm, aki minden férfival kezet fogott, nekem csak odabiccentett. Olyan szarul éreztem magam, kb. mintha nem lennék ember, csak valami alacsonyrendű lény.
2/3 anonim válasza:
Kézfogás teljesen normális, még haveri társaságban is. Illetve énis ezt preferálom, mert utálok pusziszkodni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is a kézfogás a legjobb. Bemutatkozásnál simán lehet nőkkel/lányokkal is kezet fogni. Nem azt mondom, hogy rázd meg a kezét, mert a nők csak oda szokták nyújtani, tehát csak fogd meg, és közepesen erősen, de határozottan szorítsd meg egy picit, aztán engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!