Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy új lányt...

Hogyan kell egy új lányt üdvözölni? Teszem azt bemutatnak valahol egy lányt (suliban, partiban stb) akkor mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés

Azért a kézfogás inkább olyan férfias szokás, idegen Lánynál meg furán venné ki magát az ölelés/puszilkodás... Ötletek...?

17/F

2016. szept. 2. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a kézfogás jön be. Volt olyan ismerősöm, aki minden férfival kezet fogott, nekem csak odabiccentett. Olyan szarul éreztem magam, kb. mintha nem lennék ember, csak valami alacsonyrendű lény.
2016. szept. 2. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Kézfogás teljesen normális, még haveri társaságban is. Illetve énis ezt preferálom, mert utálok pusziszkodni.
2016. szept. 2. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kézfogás a legjobb. Bemutatkozásnál simán lehet nőkkel/lányokkal is kezet fogni. Nem azt mondom, hogy rázd meg a kezét, mert a nők csak oda szokták nyújtani, tehát csak fogd meg, és közepesen erősen, de határozottan szorítsd meg egy picit, aztán engedd el.
2016. szept. 3. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!