Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha elmész egy baráti társaságg...

Ha elmész egy baráti társasággal és bemutatnak egy új lányt/lányokat, hogy szoktátok üdvözölni őket?

Figyelt kérdés

Én ezzel mindig gondban vagyok...

Legutóbb ugye kézfogás, egymás szemébe nézés, köszönés egymásnak és bemutatkozás. Természetesen tegezük egymást még ismeretlenül is. Távozáskor meg általában csak egy szia megy.

De számomra ez a kézfogás olyan kellemetlen, férfiakkal igen, de egy csajjal :D?

Nem tudom, sokszor azon gondolkozom, hogy puszit kéne adni, csak nem tudom így ismeretlenül hogy fogadnák a lányok. Persze egy pusziban még semmi sincs, de mégis, valahogy érzem azt a távolságtartást a lányok részéről, vagy csak magamba beszélem, nem tudom...

Szóval srácok, amikor bemutatnak nektek egy lányt hogy üdvözlitek, kézfogással, puszival. Vagy egyikkel se csak köszöntök és bemutatkoztok?

Hihetetlen, hogy ilyeneken kattogok... 20/F

2012. júl. 2. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lánnyal csak abban az esetben kell kezet fognod, ha ő nyújtja a kezét, az etikett szerint.
2012. júl. 2. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kezet fogni akkor kell a lánnyal, ha ő nyújtja a kezét, különben kicsit illetlenség.
2012. júl. 2. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel tisztában vagyok, mindig megvárom amíg ők nyújtanak először kezet. Bár volt olyan aki nem nyújtott, puszit se jött odaadni, én meg nem mentem, mert nem tudtam akarja-e, tehát ez a lehető legrosszabb szituáció. Bár azt hozzá kell tenni, ilyen nagyon ritkán fordul csak elő

Viszont azon csodálkoztam, hogy eddig puszival még senki nem próbálkozott, pedig viszonylag helyes srác vagyok (de most képpel ezt nem igazolom, ez most nem tartozik ide)

2012. júl. 2. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, nálunk úgy megy, hogy 3 puszi, és általában a fiú kezdeményez. Ezt nem lehet nyomulásnak venni, legalábbis én nem szoktam. Szerintem próbálkozz ezzel, nem hiszem, hogy baj lenne belőle. :)
2012. júl. 2. 23:26
 5/5 maxima2005 válasza:
én hangos UNGABUNGAAA HALALALAAAA kiáltások közepette körbetáncolom majd elszívok vele egy békepipát
2012. aug. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!