Céges ülésen új dolgozót bemutatnak? Hogyan reagáljon?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl ülés elején szóbajön, hogy megérkezett az xy kolléga, Mariska. Akkor Mariska mit reagáljon?
Egyébként már láttak azok, akik az ülésen lesznek, mert már pár napja ott vagyok, csak ugye, nem volt ülés addig.
2016. aug. 8. 06:28
1/3 anonim válasza:
Következőt érdemes mondania Mariskának, miután bemutatták:
Sziasztok, szeretettel köszöntelek benneteket. Mariska vagyok, xy iskolában végeztem, ez a végzettségem és ezt és ezt fogom itt dolgozni. Számíthattok a munkámra és a segítségemre, remélem kölcsönös lesz.
Legalábbis én vezetőként ezt szimpatikusnak találnám.
2/3 anonim válasza:
köszön és leül. mit kell kiselőadást tartani a végzettségért. Kutyát nem érdekli.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha nem hívják fel rá a figyelmet meg nem hagynak egy kis időt, hogy szólj valamit, akkor elég egy biccentés a többiek felé, egyébként meg az amit az első írt. Suli, munkakör, jópofizás, később megismerjük egymást, cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!