Ha munkába menet tűnök el, az milyen következménnyel jár?
Figyelt kérdés
El akarok tűnni a világ elől, és lehetőleg egy ideig egy erdőben élni, messze a családomtól, amíg nem tudom hogy mit akarok pontosan. Ha meghalok nem baj, sőt még jobb.
Nos, a munkaadómat mennyire terheli felelősség majd? Mit fognak csinálni? Köszönöm.
2016. aug. 29. 20:30
11/14 anonim válasza:
Eltűnni biztos ne tűnj el. Beszéld meg a főnökkel, hogy szeretnél felmondani, illetve mikor indulsz Írj egy levelet, hogy "sziasztok, elmentem, pár hét múlva jövök" meg Írd le az okát is. Így nem fognak rendőrséggel kerestetni, annyira aggódni, illetve majd el tudsz menni dolgozni is.
12/14 anonim válasza:
19 éves? Nem keresi a rendőrség. Felnőtt, joga van oda menni, ahová akar.
13/14 anonim válasza:
#12: Ha senki nem tud a hollétéről és bejelentik az eltűnését, akkor eltűntként keresi a rendőrség és keresni fogja.
14/14 anonim válasza:
Ha jól tudom csak 48 óra után számít valaki eltűntnek és a rendőrség is csak 48 óra után kezd valamit a dologgal.
Ha már ezt így kitaláltad, legalább hagyj üzenetet a családnak, hogy nem rabolt el senki hanem magadtól döntöttél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!