Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha munkába menet...

Mit tennél, ha munkába menet valaki kitépné a kezedből a táskád?

Figyelt kérdés

benne az összes iratod,telefonod stb..

bemennél melóba?mit csinálnál?

2016. febr. 6. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rendőrt hívnék, a többi ráér.
2016. febr. 6. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Hátizsákom van.
 3/11 anonim ***** válasza:

Elkezdenék utánna futni és közbe orditoznék,hogy tolvaj!

Valaki csak kibuktatná..elkapnám ,belerugdosnék,közben hívnám a rendőrséget.

4/11 anonim ***** válasza:

Nem egyek vagyunk, csak a százalék.

#1 voltam.

2016. febr. 6. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:

elindulnék hazafelé.

teló, iratokat, pénzt meg nem a táskában, hanem a kabátom belső zsebében tartom.

2016. febr. 6. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Felrúgnám, hogy elszállna!
2016. febr. 6. 20:04
 7/11 A kérdező kommentje:
én szerintem összeomlanék bőgve:D
2016. febr. 6. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Bemennék dolgozni, mást nem nagyon tudok csinálni. Meló után pedig bemennék a rendőrségre bejelenteni, hogy ellopták az irataimat meg a bankba letiltatni a kártyámat. Bár nem tudom, hogy személyi nélkül hogy igazolnám magam a bankban, de hát biztos van erre is valami protokoljuk, majd megmondanák, mit kell tenni. Mást nem nagyon tudnék csinálni.

A telefonomat soha nem a táskámban tartom, úgyhogy "csak" a pénztárcám veszne el, benne a személyi, lakcímkártya, bankkártya és készpénz. Ezen kívül csak az ebédemet hordom a táskámban, meg "értéktelen" dolgokat, mint pl. papírzsebkendő, rágógumi, kézkrém, bevásárlószatyor.

2016. febr. 7. 10:15
 9/11 A kérdező kommentje:

8#

a bankkártyát le lehet tiltatni telefonon,nekem egyszer kellett (elhagytam -.- )

nálam sosincs készpénz (max némi apró)

jujj,meg könyvtári könyv.legalább egy mindig van nálam,buszon mindig olvasok,azt is ciki lenne "elhagyni"

tudom feleslegesen gondolkodok most ilyeneken,de egy barátnőmnek megpróbálták kiszedni a kezéből a táskáját.nem sikerült,a tettes meg elfutott.

2016. febr. 7. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:

"de egy barátnőmnek megpróbálták kiszedni a kezéből a táskáját.nem sikerült,a tettes meg elfutott."

Nem ez a gond. Pár ezret, telefont, mindenki tud nélkülözni.

Ne tettesd magad hülyének, az igazi gond nem ez, hanem ha megerőszakolnak, fizikailag kényszerítenek. Nem pedig egy nyamvadt telefon, de te is tudod. Ennyire unatkozol?

2016. febr. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!