Lányok, nők ti vállalnátok ilyen munkát?
Sajnos semmilyen csoportterápiát nem tudok.Barátokat sem lehet csak úgy szerezni neki,emellett hobbit,sportot próbált.(20 éves fiú)Gyermekkori trauma miatt,generalizált szorongással küzdő fiúval foglalkozni,plázába,étterembe,moziba kísérni,beszélgetni vele,vásárolni,buszozni,hétköznapi dolgokra biztatni,segíteni.
Nagy empátiával,megértéssel-a fiú nem agresszív,kicsit zavarban van,de értelmes,jól öltözött,ápolt-pár beszélgetés után oldottabb.
Órabért fizetnének,vállalnátok ilyen munkát?
(Persze csak leinformálható személyre bíznám)
Nem tudok sajnos más ötletet,ha szülővel megy ilyen helyekre az ciki és a lényeg az idegenekkel való kapcsolatok fejlesztése,kétségbe vagyok esve.
Kérdező, ahova én jártam hasonló problémák miatt, szorongás, pánikbetegség, ott volt csoportterápia. Először évekig egyénire jártam, aztán amikor elérkezettnek látta a pszichológus, eljártam csoportba is.
Segítő környezet, támogatás, őszinteség, minden megvolt.
"Azt is felajánlottam, hogy a helyszint is a nő válassza meg, hogy lássa, semmi rosszban nem sántikálok."
Még egyszer: ha valakivel pénzért akarsz valamit csinálni, az már rosszban sántikálás. Mert lehet, hogy csak beszélgetni akarsz, de engem nem érdekelne, hogy csevegni akarsz, nekem fontosabb, hogy ne erőszakoljanak meg. Tudom, önző dolog.
Szociális munkás és pszichológus hallgatükat keress, akiknek adsz referenciát, leigazolod a segítségüket. Sok egyetemen vannak kortárs segítői szervezetek, velük lépj kapcsolatba, meg ugye csoportterápia.
Ezzel a női dologgal nagyon nem értek egyet, egyrészt emiatt tényleg szexmunkás szaga lesz a dolognak, másrészt épp az lenne a cél, hogy ne féljen egy életre a többi fiútól, ehhez meg igencsak interakció kell a férfi nemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!