22 éves vagyok, nem vagyok már fiatal, még érdemes lenne az egyetembe belevágni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 11:46
11/13 anonim válasza:
Szia, nyugodtan vágj bele! Az ember saját helyzetét mindig rosszabbul becsüli fel. Nem leszel ott egyedül. Ne arra számíts, hogy mindenki 18-19 lesz körülötted, kifejezetten gyakori az ellenkezője. Pláne mesterszakon. Én most masteren vagyok, és nem vagyunk sokan, de csak 3-an vagyunk akik 22-23 évesek vagyunk (amennyinek lennünk "kell", ha 19 évesen kezdtük), a többiek mind idősebbek minimum 2 évvel, de van, aki 27. Alapszakon is voltak többen akik már máshová is jártak előtte egyetemre, volt több 25, 20 (kezdésekor 20) éves évfolyamtársam, volt 40 valahány éves is. Édesanyám pedig 40 akárhány évesen képezte át magát másik tanterület tanárává. Hidd el, egyáltalán nem leszel egyedül, ráadásul nem is ez az első kérdés, én pl. volt, akin meglepődtem, mikor megtudtam, hogy 25 éves, nem látszott rajta.
12/13 anonim válasza:
Ja,és a bátyám, aki egyetemet váltott, ő is kb. 22 lehetett akkor, és tök jól bejött neki a dolog.
13/13 anonim válasza:
23 évesen felvételiztem tavaly, bár gondolkodtam rajta, hogy lehet az öregek otthonába kellene 😁.
Egyetemre bárki jelentkezhet, nem kötelező 18 évesen kezdeni. Vannak idősebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!