Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miket érdemes csinálni fiatalk...

Miket érdemes csinálni fiatalkorban, a 20-as évek elején és végén?

Figyelt kérdés
Most vagyok 21 éves, és úgy érzem, nagyon gyorsan telik az idő. Mik azok a dolgok, élmények, amit érdemes csinálni ebben a korban illetve, amit semmiképpen nem szabad kihagyni? Olyan gyorsan telik az idő, és nem szeretnék úgy visszatekinteni majd később, hogy kárba veszett. Ti miket csináltatok/csináltok?

2015. máj. 1. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Tanultam.

Szerettem egy lányt.

Külföldön is szerencsét próbáltam a szakmámban.

Egyiket sem bántam meg.

A tanulást elég nehéz később bepótolni.

2015. máj. 1. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:

20 eleje: megalapozni az életed

20 vége: elkezdeni a megalapozott életet

Most ha azt írom, hogy bangijamping, vagy motocross, akkor kipróbálod??

Azt csináld, amire vágysz.

Mondjuk 20 elején tombold ki magad a haverokkal. Ez mondjuk elég általános.

2015. máj. 1. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb tanulni, amíg még fog az agy, tapasztalatokat szerezni munka és emberi kapcsolatok terén és gyűjtögetni. Minden más ráér később is.
2015. máj. 1. 11:05
 4/10 anonim válasza:
89%

20-as éveim elején, főiskolára jártam, utaztam ezek voltak-többek között- életem legszebb elmenyei imádok utazni! 25 körül vége lett egy öröknek hitt hosszú kapcsolatomnak ebből is sokat tanultam, ezután szórakoztam, barátokkal csináltunk jó kis programokat. Éltem a fiatalok életét, aztán egy csendesebb időszak következett, jutott idő befelé figyelni, magammal foglalkozni. Ekkor ismertem meg a párom. 28 evesen összehazasodtunk es ra egy évre megszületett a fiúnk szemünk fénye életem legsze b boldogsága! Minden szakaszt megéltem az életemben igazán a jelenben tudtam lenni. De mindig terveztem is. Amit szívemből szerettwm volna az teljesült is, persze ezért tenni is kellett es nagyon sok akadályt legyőzni!

Hogy mit csinálj? Azt amire tiszta szívedből vágysz, legyen az bármi sosem bánod meg. Tudod e sosem ragadtam bele semmibe, ha a szívem hívott követtem, valahogy mindig megereztem, ha a valami nem az én utam. Amikor pedig megtorpantam, mert féltem a változasoktól kihívásoktól, akkor az a kép lendített mégis tov ább ahogyan ma élek mert én ide szerettem volna végül eljutni es közben minden kis merföldkövet nagyon élveztem es gazdagabbá tettek a lelkem.

Persze most is van hova....

30/N

2015. máj. 1. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
szexelj fűvel fával!
2015. máj. 1. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi az érdeklődési köröd.

Rengeteget jártam színházba, moziba, koncertre (mindenféle műfajban), alternatív klubokba, mert ez érdekelt. Külföldre akkoriban nem volt egyszerű kijutni, csak a "testvéri" országokba, azokban jártam.

Érdemes még a szakmádba vágó újdonságokat, speciális, esetleg határterületeket jobban megismerni, belemélyedni. Amit én hülye fejjel kihagytam, az a nyelvtanulás volt, gimiben letettem egy nyelvvizsgát, és úgy voltam vele, hogy ennyi elég, pedig nem:-( 20 évesen sokkal-sokkal könnyebb nyelveket (akár többet is) tanulni, mint 40+ évesen, meló és család mellett, érdemes a kötelezők mellett valami olyat is, amit kevesen tudnak itthon (holland, norvég, japán pl.)

2015. máj. 1. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Minden napot úgy megélni, mintha az utolsó lenne!
2015. máj. 1. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Keményen tanulni, keményen dolgozni, hogy ne semmirekellő legyen belőled.
2015. máj. 1. 17:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Jöhetnek még!

Azért bungee jumpingozni nem kezdek el, csak mert valaki azt írja. Csak kíváncsi vagyok más véleményekre, mindig segít ha más szempontokat is megismerek az enyémen kívül.

2015. máj. 2. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én keményen dolgoztam és tanultam, szereztem diplomákat, nyelvizsgákat, kaptam jó munkahelyet, de a 30-as éveimben döbbentem rá, hogy bizony kellett volna szórakozni is kicsit, lazulni, barátokkal örök élményeket szerezni. Nekem ez kimaradt és ugyan középiskolai és egyetemi csoportársaim irigyelnek a pályám miatt, de én már inkább velük cserélnék.
2015. dec. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!