Milyen irracionális félelmeitek voltak gyerekkorotokban?
Anyának volt, illetve még mindig megvan egy óriási teljesen fehér malacpersely, körülbelül akkora, mint egy fej, én attól féltem nagyon.
Illetve ez a könyv csücsült sokáig a legfelső polcon, ennek a borítójától is féltem, azóta az egyik kedvenc könyvemmé vált :D
Nektek voltak hasonló félelmeitek?
Volt egy őzek lábából készített fogasunk, attól irtóztam, de semmi egyébb trófea szerűséget sem viseltem el, egyedül egy kitömött bagoly volt, amitől nem rettegtem.
Féltem a száradó, kiteregetett nejlon harisnyáktól, attól, ha lepergett a falról a vakolat (a falakat mindíg figyeltem, mert ugy gondoltam, onnan jön elő valami megtámadni, ha egyedül vagyok, a sértetlen fal kevésbé tűnt ilyen átjárónak).
Féltem a nyulaktól, a csokimikulástól (miután egyszer az egyik rám grimaszolt), bizonyos hangoktól és zenéktől, később a játék babáktól, hogy megmozdulnak, emiatt aztán ki is lettek dobálva.
Féltem egyedül a házban, tehát csukott helyen nem bírtam egyedül megmaradni, csak odakint éreztem viszonylag biztonságban magam egyedül.
Féltem a természeti katasztrófáktól.
Hogy mi lesz ha jön egy árvíz vagy földrengés és meghalunk. Jó ez mondjuk félelmetes ha tényleg bekövetkezik, de nem olyan helyen élünk ahol sok esély van rá :D
Féltem anyám gáztűzhelyétől, sőt mai napig féleg, már vagy 100 éves szegény, és gyakran kialszik a tűz ha alágyujt anyám, és csak a gáz szivárog.
És pl öregmamám ha vigyázott rám, ő nem vette észre, meg volt hogy ott is felejtette a dolgokat és nekem kellett lekapcsolni (anya megtanítot rá kiskoromba mit kell eltekerni)
És mindig féltem, hogy mikor eltekerem pont akkor fog robbanni :D
Azóta sincs gáztűzhelyem, csak ilyen villanyos sütőlap, de anyám azóta is azt a sz.rt használja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!