Milyen irracionális félelmeitek voltak gyerekkorotokban?
Anyának volt, illetve még mindig megvan egy óriási teljesen fehér malacpersely, körülbelül akkora, mint egy fej, én attól féltem nagyon.
Illetve ez a könyv csücsült sokáig a legfelső polcon, ennek a borítójától is féltem, azóta az egyik kedvenc könyvemmé vált :D
Nektek voltak hasonló félelmeitek?
A szobámból nyílik a teraszra egy ajtó, és éjszakára leengedjük a redőnyt. Kiskoromban soha nem mertem egyedül felhúzni, mert féltem, hogy egy oroszlán ül majd az üveg előtt. Hogy miért pont oroszlán, és miért féltem, máig nem tudom. :D
A másik egy (azt hiszem) olasz különleges emberi fejre hasonlító díszített tányér nagymamámék falán. Akárhányszor elmentem hozzájuk, nem mertem ránézni, és ahogy tudtam, kerültem...
Nem tudom mennyire irracionális, de:
Gyerekként láttam egy földönkívülit a hátsó kertünkben este, azután pár évig nem nagyon mentem hátra vagy egyáltalán este ki a lakásból.
Valószínűleg csak valami betörő volt, de nagyon nem úgy emlékszem rá, hanem a tipikus földönkívüli vonások(vékony, hosszú kezek stb(kb mint a Csillagkapuból az asgardok))
Farkasoktól és ennek kapcsán a szürke tárgyaktól.
Vallási témájú szobroktól.
Ha a szüleim valamiért este elmentek otthonról, és 8 körül még nem voltak otthon, meg voltam győződve, hogy autóbalesetük volt és meghaltak.
A szobámnak üveges ajtaja volt és mindig le kellett takarnom az üveget egy pokróccal, nehogy jöjjön a boszorkány(wtf) éjszaka, és benézzen hozzám.
A nagymamám panelban lakik, nála féltem kimenni az erkélye, mert ott laktak a farkasok :D
Ha valamilyen koncert vagy program volt a környéken (kisváros), és a dobolás elhallatszott a házunkig, minden ajtót-ablakot be kellett zárni és el kellett bújni, mert azt hittem, hogy jönnek az indiánok :D
A város szélén a szántóföldes területen sétáltunk egyszer a nagymamámmal és ki voltak rakva azok a veszett rókás plakátok. Utána az erdős helyeken évekig féltem, nehogy jöjjön egy veszett róka, ami ugyanúgy néz ki, mint a plakáton :D
Azt hittem, hogy a kocsink a kanyaroknál kicsit megdől és két keréken megy. Rettegtem, nehogy felboruljunk az élesebb kanyaroknál :D
Kenny-től a South Park-ból miután láttam azt a részt amikor a pokolba kerül, nem néztem sosem azt a műsort gondolom azért mert nem ismertem csak azt láttam amikor felrobban a mellkasa mert sült krumplit ültettek a szíve helyére és az is megijesztett.
Féltem a sötétben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!