Szerinted van értelme így folytatni az egyetemet?
Figyelt kérdés
4. félév van szakosodás. Most a 9. jön és még mindig nem szakosodtam. Ezen kívül van még több tárgyam is, amit nem sikerült teljesítenem.2016. aug. 24. 14:38
2/18 anonim válasza:
Azt hiszem,erre senki sem tud válaszolni.A suli elvégzése rengeteg dologtól függ.Az oktatóktól,a szerencsédtől,az életkörülményeidtől,attól,hogy hogyan látod a helyzeted.Felismered-e,hogy egyik-másik oktató hülyének néz.stb.
3/18 anonim válasza:
ha büfészak, ami után bár diplomás, de amúgy minimálbéres rabszolgamunkás leszel.. nincs.
Ha valami normális szak, ami után normális munka, fizetés. élet is elérhető, akkor van.
4/18 anonim válasza:
Az egész egyetem egy rakás szar szerintem, rengeteg fiatal pazarolja el ott az értékes időt. Jobban is jártam, hogy nem vettek fel, az általam választott szakmával azonnal felvesznek dolgozni, miután kitanultam.
5/18 anonim válasza:
Manapság Dunát lehet rekeszteni a diplomásokkal. Ha okos vagy, (hiány)szakmára mész, persze fontos, hogy érdekeljen.
6/18 anonim válasza:
Na, melyik frusztrált büfészakos pontozott le? :D
7/18 A kérdező kommentje:
Számomra teljes mértékben haszontalan volt, amit írtál.
2016. aug. 24. 16:24
8/18 anonim válasza:
Hát rendben. De aztán ne sírj, ha nem tudsz elhelyezkedni.
9/18 A kérdező kommentje:
Mintha kicsit irigy lennél azokra, akiket felvettek az egyetemre:)
2016. aug. 24. 16:39
10/18 anonim válasza:
Irigy? :D Miért lennék az? Srác, én 2 év múlva már szép pénzeket fogok keresni a szakmámmal, nem érdemes időt pocsékolnom az egyetemre. Persze, először nekem is fájt, hogy nem vettek fel, de mostanra megvilágosodtam. Amúgy is, oda rengeteg felfújt hólyag jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!