Férfi, és nő, és vezetői munkakör-szerintetek?
A 16-os nagy torkú csibefalatnak:
Azért mi férfiak sem vagyunk hülyék. 45-50 körüli nők (igen, általában nem 28 évesen kerül egy nő vezető beosztásba) és hatalmas hisztik.
Volt kollégám szavajárása:
30 felett egy nő sem normális.
Én is egyetértek, azzal, hogy bizonyos munkakörbe ÁLTALÁBAN alkalmasabbak a nők főnöknek, más munkakörökben a férfiak. A kukacoskodók és mindenbe belekötők miatt leírom még egyszer: Általában, tehát vannak kivételek.
Lehet itt szexizmusról és hasonlókról beszélni, de aki ezt teszi, előbb szóljon a természetnek, hogy változtassa meg a dolgot. Kutatások alapján pl. a nők idegrendszere általában jobban bírja a monoton munkát, míg a férfiak könnyebben maradnak higgadtak nagyobb döntésnél is. A nők többsége könnyebben beviszi a munkahelyére az otthoni problémákat, a férfiaknál kevesebben.
(+ érdemes megnézni ennél a kérdésnél pár "színvonalas" hozzászólást.)
Linkelnéd ezeket a felméréseket? Mert akkor nem értem, miért többségében pasiknak pattan el úgy az agyuk, hogy lemészárolják a családjukat.
Anyukám 53 és még mindig nem klimaxol. Különben sincs mindenkire egyforma hatással. Akkor a gyerekeiteket sem taníthatnák 30 feletti nők.
De ti pötsösök nyilván jobban tudjátok.
Ez most komoly beveted a legnagyobb női érvelést ergo ha nincs igazam akkor felhozok valami teljesen ide nem illőt hátha elfelejtik az egészet? :DD
Egyébként én csak tapasztalatból tudok beszélni, az meg az hogy a női főnökök nem tudják kezelni az érzelmeiket.. Hány esetet tudnék mondani amikor a főnökNőm ki akart rúgni valami orbitális baromság miatt , ami kibebaszottul nem tartozott a munkába... Persze mikor beszélek vele és rádöbbentem hogy bizony nem a sz@rból lesz bevétel, akkor rájön hogy bizony lehet nem azt kéne kirúgni aki csinál is valamit.. Hát igen sajnos ez true story :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!