Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 13 éves korban mi az átlag...

13 éves korban mi az átlag magasság lányoknál? Az enyém normális?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már sok ilyen kérdés van de azóta sok minden változott állítólag most már magasabbak a gyerekek vagy mi?😂 Én 160 cm vagyok szerintetek ez jó vagy magas ? Én magasnak látom magam talán azért mert a legjobb barátnőm nagyon alacsony 😂 kíváncsi vagyok hogy a korombeliek milyen magasak. Ezt a kérdést csak kíváncsiságból teszem fel😃 Előre is köszi ha válaszolsz! 😃

2016. aug. 21. 20:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még!!!😄
2016. szept. 8. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:

A te korodban én is akkora voltam kb, mára 174-176 centi között vagyok, nem tudom pontosan, mekkora, egyszer ekkorának mérnek, aztán már amakkorának. :'D

De én szeretek magas lenni, ha lehetne, még magasabb lennék. :3 Mondjuk az új érettségis osztályban a lányok felé emelkedek egy fejjel és a párom épp csak kb 1 centivel magasabb nálam... :D Nem rossz az a magasság. :)

18L

2016. szept. 8. 19:58
 13/13 anonim válasza:
13 éves lány vagyok és 153 cm (:
2018. aug. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!