13 éves korban mi az átlag magasság lányoknál? Az enyém normális?
Figyelt kérdés
Tudom hogy már sok ilyen kérdés van de azóta sok minden változott állítólag most már magasabbak a gyerekek vagy mi?😂 Én 160 cm vagyok szerintetek ez jó vagy magas ? Én magasnak látom magam talán azért mert a legjobb barátnőm nagyon alacsony 😂 kíváncsi vagyok hogy a korombeliek milyen magasak. Ezt a kérdést csak kíváncsiságból teszem fel😃 Előre is köszi ha válaszolsz! 😃2016. aug. 21. 20:20
11/13 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még!!!😄
2016. szept. 8. 18:31
12/13 anonim válasza:
A te korodban én is akkora voltam kb, mára 174-176 centi között vagyok, nem tudom pontosan, mekkora, egyszer ekkorának mérnek, aztán már amakkorának. :'D
De én szeretek magas lenni, ha lehetne, még magasabb lennék. :3 Mondjuk az új érettségis osztályban a lányok felé emelkedek egy fejjel és a párom épp csak kb 1 centivel magasabb nálam... :D Nem rossz az a magasság. :)
18L
13/13 anonim válasza:
13 éves lány vagyok és 153 cm (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!