13 éves korban mi az átlag magasság lányoknál? Az enyém normális?
Figyelt kérdés
Tudom hogy már sok ilyen kérdés van de azóta sok minden változott állítólag most már magasabbak a gyerekek vagy mi?😂 Én 160 cm vagyok szerintetek ez jó vagy magas ? Én magasnak látom magam talán azért mert a legjobb barátnőm nagyon alacsony 😂 kíváncsi vagyok hogy a korombeliek milyen magasak. Ezt a kérdést csak kíváncsiságból teszem fel😃 Előre is köszi ha válaszolsz! 😃2016. aug. 21. 20:20
1/13 anonim válasza:
Felnőttnél sincsen olyan, hogy átlagmagas, egyik ismerősöm 145 cm, másik 215. 13 éves korára a legtöbb lány megközelíti a végleges magasságát. Én nem nőttem 13 éves korom óta semmit.
2/13 anonim válasza:
Ilyen korban nem számít, mert mindenki más ütemben nő. Ha ennyi maradsz akkor átlagos magasságú leszel, mert kb ennyi a női átlag. Én kicsit voltam csak alacsonyabb 13 évesen és most csak 162 vagyok 19 évesen, szóval ez nem jelenti hogy égimeszelő leszel:) Ja és nálam mindig mindenki magasabb volt:D
3/13 anonim válasza:
Én 17 évesen 153 cm vagyok...:D
12 éves korom óta kb. 1 centit nőttem.
4/13 A kérdező kommentje:
Azért remélem hogy már csak 1-2 cm-t növök 😂 kb már 7 hónapja ennyi vagyok szóval lehet leragadtam (remélem😂) amúgy köszi a válaszokat aki akar még írjon ő 13 évesen mekkora én csak így méregetem magamhoz túl kíváncsi vagyok 😉😂
2016. aug. 21. 21:11
5/13 anonim válasza:
Szia,én is 13 éves vagyok, de én 170 cm vagyok... 😂(remélem, hogy már én sem növök)
7/13 A kérdező kommentje:
170 cm nem akarok lenni szóval sajnallak 😃 de lehet hogy neked ez a megszokott. Én örülnék ha itt megállnék. Még amúgy nyugodtan írjátok 😃
2016. aug. 22. 09:50
8/13 anonim válasza:
én 13 éves vagyok és 176 cm , engem nem zavar a magasságom , és nem szeretnék kicsi se lenni.
9/13 anonim válasza:
160 vagyok es 13 éves. Én se sokat növök mostanában. Tavaly óta nőttem egy centit kb. De én szerettem volna olyan 165-170 cm magas lenni felnőttkoromra, mert pont nem látom magam magasnak. Osztályban sokan magasabbak nálam.
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak az osztályokban magasabbak kisebbek (az kevesebb) még egymagasak de azért kíváncsi vagyok😂 köszi minden válaszolónak!😃 De persze azért még jöhet!😉😃
2016. aug. 25. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!