Kipróbálnád, hogy milyen magaddal élni?
Mondjuk összezárnának a lakásodban/lakásotokban titeket, akik mind a ketten te vagyotok. Megbíznál benne, vagyis magadban? Mert ugyan azt gondolja, mint te, és ha pl. ki akarod nyírni, akkor ugyanúgy ő is téged...
Kort és nemet légyszives
Én nagyon élvezném. Sajnos iszonyat elfoglalt vagyok, szóval megkérném a másik ént, hogy a dolgaim felét csinálja ő, a másikat meg én. Mivel magamat megbízhatónak
tartom, ezért megbíznék benne is, mert tudnám, hogy ugyanannyira elkötelezett a jövőbeli terveimmel kapcsolatban, mint én, szóval biztos nem akarná elszúrni.
Más kérdés, hogy a személyiségét el tudnám-e viselni, de mivel viszonylag csendes vagyok, valószínűleg úgy se dumálnánk annyit. És legalább lenne valaki, akit érdekelnek azok a rendezvények, amikre én járok. (Nem buli, pont ezért nincs senki.)
18/L
Megbízni természetesen megbíznék benne(m), de utálnám a csávót :D
34/f
Így élek, csak egy testben. Ideális társam vagyok: van érzelmi énem, van intellektuális énem, van kritikus énem, és valószínűleg van még más, kevésbé megfogható is. Alkotásnál hasznos munkatársak. Csak akkor van gond, ha valamelyik éppen túltengési lázban szenved, olyankor be kell iktatni egy kis szünetet.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!