Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek? Mikről szerettek beszélni lányokkal? Mi az számotokra, ami már idegesítő?
Külsőleg? Átlagos testalkat, 160 és 185 centi közötti magasság, rövid haj, aranyos arc, a többi nem igazán számít.
Sok mindenről szeretek beszélni, bár én tipikusan az az ember vagyok akit kevés dolog fog meg, de ami igen azt imádja kielemezni a legapróbb részletig, mint például a Cowboy Bebop sorozatot, vagy az Uncharted 4 történetét. De az állatokról, ruhákról, szabadidőről bármikor el lehet velem beszélgetni :D
Nem sok minden van ami idegesít, a hiperaktív lányokat nagyon bírom akik talán másnak már idegesítőek lennének, szerintem elég nagy a türelmem. Maximum az idegesít ha valaki nagyképű, arrogáns, esetleg nagyon buta, de ha olyan valaki akkor azzal nem igazán beszélgetek.
Ez kettőnktől függ és a szituációtól, hogy miről szeretünk beszélni. Gyere el velem randizni és kiderül.
Ami már idegesítő?
Ha egy év múlva nyilvánosan kiderül, hogy külföldön biszex barátnője van, aki a lakótársa és ő külföldön marad, te pedig itthon, abban a környezetben, ahol a fenti dolog elterjedt, mint pletyka... Ez idegesítő és megtörtént eset.
Ezért külföldre költöző, vagy külföldi csajokkal, csak óvatosan, mert ők könnyedén kattintanak, viszont a pasi ottmarad az ízetlen pletykákban, ami az x-e viselt dolgaiból táplálkozik...
"Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?":
Az egyedülálló lányok tettszenek.
"Mikről szerettek beszélni lányokkal?":
Arról, hogy egyedülállóak-e?
(Mindig ez az első kérdésem, ha ismerkedek.)
Az ezt követő kérdéseim, már kötetlenebbek. :)
"Mi az számotokra, ami már idegesítő?":
Ha már nem egyedülálló a lány, esetleg férjezett, de rám nyomul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!