Miért zavar, és tesz szomorúvá engem az, hogy a bátyám szakított a csajával?
3 évig voltak együtt. Kedves kis csajszi volt, el lehetett vele beszélgetni, stb. Most meg tanulmányi okok miatt kb. 60 km-el arrébb ment, és megcsalta a bátyámat.
És valahogy nekem ez fura... 3 évet hogy lehet így felrúgni, mi történik ilyenkor, talán keveset kommunikáltak, amilyen szűkszavúak voltak... és bár én 1 éve vagyok együtt a barátommal, mégis ilyenkor van bennem egy félsz, mi van, ha mi is így végezzük?
Valamint persze azt is rossz látni, hogy a bátyám szomorú... bár szerintem ez legalább fokozatosan alakulhatott ki mert annyira nincs kiakadva mint az előzőeknél... de most komolyan, ez engem miért zavar? Miért bánt engem ez az egész helyzet? Semmi közöm hozzá, és nincs miért okom, hogy problémázzak ezen, de mégis olyan... eh... rosszul esik.
19/L
Nem voltak sosem álompárnak titulálva, volt hogy ők is veszekedtek kibékültek stb, de alapjában véve jól megvoltak. Vagy legalább is úgy tűnt. Kívülről egy teljesen átlagos párt láttál.
Minden esetre, köszönöm a válaszokat, legalább tudom, hogy nem vagyok hülye, hogy ilyen dolgok zavarnak. xd Ami szerintem a legközelebb áll az igazsághoz amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!