Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az az...

Evelinkecske kérdése:

Szerintetek milyen az az ember aki ilyet megtesz bárkivel is?

Figyelt kérdés

Olvastam egy történetet a napokban,ami eléggé el nyerte tetszésemet.

"Volt egy Elisa nevű lány aki 14 éves volt ,és 1 éve bele szeretett egy Dave nevű fiúba aki 17 éves volt.Korkülömbség miatt félt a lány beszélgetést kezdeményezni a fiúval.Aztán egy házi buliban mindketten jelen voltak.Kicsit becsicsentve megjött a bátorsága a lánynak és oda ment a kiszemeltjéhez.Akivel igen csak hosszú beszélgetésbe kezdtek.Ez ment 4 hónapon keresztül,találkozgattak,eljártak együtt ide oda.Míg végül 4 és fél hónap ismerkedés után össze jöttek.A lány sose volt még ilyen boldog.Ahogyan a fiú sem állítása szerint.Telt az idő ,minden szép és jó volt köztük,mikor egy nap arra a döntésre jutott ,többet szeretne a fiútól fél év eltelte után.Meg is történt.De ez után a fiú megváltozott.Már nem az a kedves,elnéző,udvarias legény volt,sokkal inkább akaratos,mogorva,és erőszakossá vált.Folyton követelte a szexet a lánytól ,aki meg is adta neki egy darabig.Ugyan is furcsálta hogy már nem volt semmi romantika az egészben csak muszájból csinálták,és a fiú már másért nem is kereste.Rosszul érintette ez Elisat.Egyik nap kérdőre vonta Davet,miért van ez az egész.Fiú csak annyit mondott,"Szexre kellettél te ezt meg adtad ,én pedig kihasználom,nekem már csak arra vagy jó hogy terpessz".A lány zokogva rohant hazáig.Nem értette miért tette ezt vele ,miért változott meg ez miatt ilyen hamar.Majd szakított a fiúval.A fiú kitette az összes privát fotóját a lánynak facebook közösségi oldalra bosszúból,mert ott hagyta.A lány depresszióba zuhant és 1 év sorozatos sérelem szerzésével megölte magát.

#fiú #lány #aki.megölte
2016. aug. 18. 16:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Applikáció olyan gyerekeknek akik internetes zaklatásnak vannak kitéve:

[link]

2016. aug. 18. 18:38
 22/30 anonim ***** válasza:
2016. aug. 18. 18:46
 23/30 anonim ***** válasza:

engem is vert át fiú 16 éves koromban. nagyon rosszul esett, elvesztettem a bizalmam hosszú időre.és a mai napig fáj ha rágondolok,hogy mit tett velem,pedig már felnőtt vagyok,évek óta boldog párkapcsolatban.

de ettől függetlenül úgy gondolom,hogy az öngyilkosság nem megoldás. más bajok is lehettek a lánnyal,hogyha egy fiú miatt ezt tette. gondolom a szülei is szartak a fejére stb..a leírás alapján ez jön át

2016. aug. 18. 18:47
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

Nyilván arra a válaszra vársz, h mekkora keci volt a srác, de a csaj meg egy tipikus mai ribi volt. 14 évesen minek ivott? 14 évesen minek dugott? 14 évesen minek készítget magáról "privát fotókat"? Persze, szemét volt a pali, de a csaj sem volt angyal...

Btw nemtom ezt melyik oldalról másoltad, de a megfogalmazása az egész storynak...mintha egy 10 éves írta volna kb...

2016. aug. 18. 19:08
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Gusztustalanok vagytok. A nő akár elkövető, akár áldozat, mindig hibás. Ha igaz lenne a sztori, a csajnak legalább nem kéne ebben az ocsmány világban élnie.
2016. aug. 18. 19:10
 26/30 anonim ***** válasza:
53%
Látom sok ember nem érti. Az, hogy nem kezd mindenki fújjolni a srácra és nem kezdi el spamelni, h "jajj szegény kislány" ez nem azt jelenti, h örülünk, h meghalt a csaj. Szimplán az a mondás nem működik, h halottról jót vagy semmit, ha a csaj hülyeségeket csinált. Fiatal volt, naív és rápaszott. Senki nem vonja kétségbe, h az a srác egy farok, de állítani merem, hogy azok 90 százaléka aki itt sír a csaj miatt, ugyan úgy ahogy mindenki más azért panaszkodik, h a mai fiatalok milyen hülye kvák. Ez a csaj sem volt kivétel, a tettei ezt igazolják -.-(EZZEL NEM AZT MONDOM, HOGY NEM SAJNÁLOM, CSAK NEM VAGYOK ELSZÁNT)
2016. aug. 18. 20:54
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
álszent*
2016. aug. 18. 20:55
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
26 szerintem ez a sztori nem biztos, hogy igaz, de van ezer másik amelyik valóban megtörtént. De ha maradunk ennél a sztorinál, feltételezve, hogy igaz, a kiscsaj fél évig várt a szexszel, akkor mitől r.ibanc? Manapság elkezdik ilyen korán, ez van. Privát fotó? Rólam is készült anno, fiatal voltam, szerencse, h nem a neten kötött ki. A probléma nagyon is létezik és vannak miatta öngyilkosságok. A tinik mindig is kipécéztek valakiket az osztályból, csak régen nem fotózták le őket, nem pakolták ki a képeket a netre és nem kommentálták mindenféle sértéssel. Sok tinédzser esik ennek áldozatául és biztosan nem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet, főleg akkor nem ha ráadásul a korábbi párkapcsolatból származnak a képek. Szerintem nem kellene ezt elbagatellizálni, ezzel a "minden nő ku.rva" hozzáállással.
2016. aug. 18. 21:47
 29/30 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva olyan, mint az ide irkálók többsége. Nagyon elszomorodtam a válaszok hallatán. Ha belegondolok, hogy ennyi gonoszság, rosszindulat és butaság vesz körbe láthatatlanul, hiszen az ide írók akár a közvetlen szomszédaim, ismerőseim is lehetnek... nagyon elkeseredtem most.
2016. aug. 19. 04:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Az tényleg borzasztó, hogy az áldozatot teszik felelőssé, ráadásul ilyen sokan. A legtöbbször kiderül, hogy a nőgyűlölet oka az, hogy az illetőnek nincs párkapcsolata, nem sikeres a nőknél és ahelyett, hogy változtatna magán, inkább minden nöre ellenségként tekint és az ő primitív szintjükön ez a nők leqrvázásában jelenik meg, oéyan esetekben is amikor ilyesmiről szó sincs.
2016. aug. 19. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!