Szerintetek milyen az az ember aki ilyet megtesz bárkivel is?
Olvastam egy történetet a napokban,ami eléggé el nyerte tetszésemet.
"Volt egy Elisa nevű lány aki 14 éves volt ,és 1 éve bele szeretett egy Dave nevű fiúba aki 17 éves volt.Korkülömbség miatt félt a lány beszélgetést kezdeményezni a fiúval.Aztán egy házi buliban mindketten jelen voltak.Kicsit becsicsentve megjött a bátorsága a lánynak és oda ment a kiszemeltjéhez.Akivel igen csak hosszú beszélgetésbe kezdtek.Ez ment 4 hónapon keresztül,találkozgattak,eljártak együtt ide oda.Míg végül 4 és fél hónap ismerkedés után össze jöttek.A lány sose volt még ilyen boldog.Ahogyan a fiú sem állítása szerint.Telt az idő ,minden szép és jó volt köztük,mikor egy nap arra a döntésre jutott ,többet szeretne a fiútól fél év eltelte után.Meg is történt.De ez után a fiú megváltozott.Már nem az a kedves,elnéző,udvarias legény volt,sokkal inkább akaratos,mogorva,és erőszakossá vált.Folyton követelte a szexet a lánytól ,aki meg is adta neki egy darabig.Ugyan is furcsálta hogy már nem volt semmi romantika az egészben csak muszájból csinálták,és a fiú már másért nem is kereste.Rosszul érintette ez Elisat.Egyik nap kérdőre vonta Davet,miért van ez az egész.Fiú csak annyit mondott,"Szexre kellettél te ezt meg adtad ,én pedig kihasználom,nekem már csak arra vagy jó hogy terpessz".A lány zokogva rohant hazáig.Nem értette miért tette ezt vele ,miért változott meg ez miatt ilyen hamar.Majd szakított a fiúval.A fiú kitette az összes privát fotóját a lánynak facebook közösségi oldalra bosszúból,mert ott hagyta.A lány depresszióba zuhant és 1 év sorozatos sérelem szerzésével megölte magát.
5-ös, 35 éves nő vagyok. Nyilván nem ilyen jellegű gondjaim vannak az életben.
Egy 14 éves kislány viszont öngyilkos lett és te ennek örülsz. Szerintem erről ennél többet nem is kell írnom. Ez vagy te. Remélem soha nem fogunk találkozni.
# 11/14 Időpont ma 17:56
A hü..ket nem tudom sajnálni. Én is voltam 14 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!