Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek nyilvánította már ki...

Nektek nyilvánította már ki ismerősötök a facebook-on megosztásaitokra a nemtetszését, amióta bevezették, hogy ne csak like-olni lehessen?

Figyelt kérdés
Oké, "nem tetszik" (dislike) gomb nincs, de viszont van szomorú és dühítő. Ezek adott szituációkban símán bepótolhatják a dislikeolást, pláne ha irígykedésről van szó. Velem még nem esett meg, de elvileg már adott rá a mód, kíváncsiságból kérdem.
2016. aug. 15. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem még nem volt ilyen. Aki nem ért egyet valamilyen megosztásom tartalmával mondjuk, az nem szokott reagálni, inkább átlépi az ilyesmit. Engem mondjuk nem zavarna ez sem, nem kell egyetérteni mindennel, ami nekem tetszik vagy megfontolásra érdemes. Persze ha sok ilyen megosztást talál nálam, akkor lehet, hogy inkább leállítja a követésemet, ami szintén szíve-joga.
2016. aug. 15. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi általában csak poénként használjuk haveroknál a dühítő és szomorú fejeket.
2016. aug. 15. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:

1: Mert az tény, hogy végül avval az indokkal nem hozták be a dislike gombot, mert hogy az konfliktusokat szülhet emberek között. De hát ha ott az a másik kettő, akkor ennyi erővel nyugodtan csinálhattak volna olyat is. Ez Így kábé annyira logikus, mint zacskóra a lakat.

Velem csak olyan esett meg, hogy valaki szóban ócsárolt egy megosztásom alatt, de azt az illetőt rögtön ki is töröltem, nem volt közeli ismerős.

2016. aug. 15. 21:04
 4/6 anonim válasza:
Na latod ezert utálom a feszbukot 😂
2016. aug. 15. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ennek nem ez a funkciója, és nem is ugyanaz mint a dislike. Minden "érzelmet" nem lehetett egy gombbal, a lik-el kifejezni, ezért hoztak be több hangulat gombot.

Másrészt meg aki a továbblapozás és a hírfolyamból való törlésed helyett(ami a legésszerűbb mellesleg) inkább oda kommentel, annak tökmindegy hogy van-e szomorú vagy dühítő vagy bármilyen gomb, mert oda fog kommentelni. Amíg le nem tilt, vagy ő téged. Ez ilyen egyszerű.

2016. aug. 15. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Némelyik ember annyira h.lye,hogy igazán megérdemelne egy jóleső beszólást! Pl. Ronda hapsi,aki hímsoviniszta dolgokat oszt meg,de azért rendes,jó nőt akar magának..., vagy idi.ta lányka,aki óránként visszaszámol,hogy mikor indul a repülője... szánalmas! Rá kell nyomni,hogy nem követed,produkálja magát annak,akit a hülyesége érdekel!
2016. nov. 27. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!