Hogy tehetném le az érettségit? 16/L
Sziasztok.
Tudom hogy ha érettségit akarok menjek gimnáziumba de ez az én esetemben nem tudom h h van mert már otthagytam a sulit és szakkepzobe jártam, mert sajnos nsm tanultam nyolcadikba .
Most valahogy mindenképp le akarok érettségizni most mennék harmadikba ha normálisan tanultam volna.
Hogy tegyem le szerintetek?
Miskolc mellett lakom,
Nézegettem esti gimit de mindenhol azt írja h csak olyan mehet oda akinek szakmája van. ??
Nem ertem.
Segítsetek nekem
Szerintem itt lenne érdemes érdeklődni. Amikor én szerettem volna érettségivel kapcs érdeklődni, akkor itt sikerült :)
Vagy itt?? Nem tudom, mert már át lettek szervezve tuti 😃 mindig variálnak. De az a lényeg, hogy én is megyeszékhelyen lakom, és volt valami oktatási hivatalos kirendeltségközpont, akiknek fel tudtam hívni a számát, és tudtam informálódni
A miokra gondolsz? Azt en is néztem
Csak az a baj h az egy eleg trokhar iskola és nincs jó híre , ha már érettségizni akarok akkor jobbat valasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!